Hahnel HLX-MD1 accu voor Modus 600RT
Hahnel HLX-MD1 accu voor Modus 600RT
49,99

Hahnel HLX-MD1 accu voor Modus 600RT

49,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HLX-MD1 accu voor Modus 600RT

Hähnel HLX-MD1 accu (Modus 600RT)

De HLX-MD1 is de accu voor de Hähnel Modus 600RT cameraflitsers. Deze krachtige accu beschikt over een snelle interval van slechts 1,5s en een hoge capaciteit waardoor je met een opgeladen exemplaar maar liefst 550 opnamen kunt maken op full power, meer dan voldoende voor een gemiddelde reportage!

Hähnel MODUS 600RT is een veelzijdig en innovatief systeem van reportageflitsers. De MODUS 600RT flitsers beschikken over een hoog richtgetal van niet minder dan 60 (ISO 100, 200mm stand) waardoor je altijd voldoende power hebt. Hähnel heeft ook goed nagedacht over de energievoorziening, in plaats van conventionele AA-batterijtjes past de fabrikant een krachtig accusysteem toe. De MODUS 600RT-flitsers beschikken over draadloze radiotechniek.

Met behulp van het ingebouwde draadloze receiver- en transmitter-functie kun je meerdere 600RT flitsers besturen, zodat je snel een studio- of strobist-opstelling kunt realiseren. Je kunt het systeem uitbreiden met de optionele Viper TTL Transmitter waarmee je ook originele flitsers van Canon, Nikon en Sony, plus TTL-flitsers van merken zoals Metz, Nissin en Sigma kunt besturen. De draadloze besturing werkt met 2.4GHz radiosignalen in plaats van infrarood, waardoor je een bereik van maar liefst 100 meter hebt, je geen last van zonlicht hebt en er ook geen directe zichtlijn tussen zender en ontvanger hoeft te zijn.

Krachtige accu

Deze flitser maakt geen gebruik van penlite batterijtjes maar van een krachtige Hähnel Extreme MD1 Lithium-Ion accu waardoor een lange gebruikstijd en een supersnelle oplaadtijd van 1,5s gegarandeerd is. Je kunt met een opgeladen accu maar liefst 550 opnamen maken op full power, meer dan voldoende voor een gemiddelde reportage! De Modus 600RT biedt alles wat de flitser van een cameramerk ook kan, zoals high-speed flitssynchronisatie tot 1/8.000s, flitsen op het tweede gordijn, slow-sync en een stroboscoopfunctie.

Extra's

Je stelt de flitser in via het duidelijke, verlichte LCD-scherm. De zoomkop heeft een bereik van 20mm tot 200mm (full-frame), deze kop kan automatisch meezomen maar je kunt hem ook handmatig instellen. Je kunt de flitskop uiteraard verdraaien en omhoog klappen zodat je tegen een plafond of een wand kunt bouncen. De MODUS 600RT flitsers beschikken over een USB-aansluiting waardoor je een eventuele firmware update kunt toepassen.

Specificaties
Merk Hahnel
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2000
Capaciteit (Wh) 21.6
Accuspanning (Volt) 10.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu HLX-MD1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HLX-MD1 accu voor Modus 600RT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice