Hahnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu
Hahnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu
73,81

Hahnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu

73,81

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu

Hähnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu

De HLX-E6N Power Kit van Hähnel is een handige, compacte acculader voor twee accu's plus een Extreme HLX-E6N acuu voor Canon camera's. De lader die twee accu's tegelijk op kan laden wordt gevoed via de meegeleverde USB-kabel. Hierdoor kun je de lader gebruiken op elke plaats met een USB-aansluiting, zoals - via een adapter - in de auto.

De Hähnel Extreme HLX-E6N is een 7.2V Li-Ion accu die als vervangende accu gebruikt kan worden in camera's als de Canon EOS 5D Mark III en IV, de Canon EOS 7D en de EOS 70D. De capaciteit van deze accu, die de originele Canon LP-E6N accu vervangt, is 2000mAh. Het bijzondere van de Extreme accu's is dat de lege ruimtes in de accu opgevuld zijn met siliconen. Hierdoor is de accu beter bestand tegen lage temperaturen en schokken. Verder is het elektrische circuit beter geïsoleerd dan bij gewone accu's en worden alleen de beste cellen voor deze accu's gebruikt.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Soort product Lader
Accu inbegrepen Ja
Aantal batterijen 1
Voor aantal accu's 2
Universele lader Nee
USB oplaad functie Nee
Stroom Netstroom
Model Accu LP-E6N, LP-E6NH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HLX-E6N Power Kit Lader + HLX-E6N Extreme accu of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice