Hähnel Captur Receiver - Panasonic/Olympus
Hähnel Captur Receiver - Panasonic/Olympus
58,06

Hähnel Captur Receiver - Panasonic/Olympus

58,06

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 19,35 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hähnel Captur Receiver - Panasonic/Olympus

Hähnel Captur Receiver - Extra ontvangst module voor draadloos flitsen of draadloze camera bediening


Draadloze aansturing van camera en flitser! Dit product is een extra ontvangst unit voor de Hähnel Captur Transmitter / Receiver set. Hiermee voeg je dus een 2e flitser toe aan je set-up, of kun je twee camera's tegelijkertijd op afstand bedienen!

Voeg een extra draadloze externe flitser toe

Stuur meerdere flitsers op afstand aan. Het Hähnel Captur trigger systeem is geschikt voor de meeste merk flitsers O.a. Canon, Nikon, Sony, Olympus en Panasonic, maar ook voor flitser van B-merken zoals Nissin, Sigma en Metz.
Verander je externe flitser in een draadloze flitser met een Hähnel Captur Transmitter / Receiver set. Een standaard externe flitser, zonder draadloze functionaliteit, verander je hiermee dus in een op afstand bedienbare flitser.

Bedien je camera op afstand

Met de Hähnel Captur Transmitter / Receiver set kun je tot op grote afstand je camera draadloos bedienen. Met de extra Receiver (Dit product bevat geen Transmitter!) kun je nu een 2e camera teglijkertijd bedienen.
Maak op afstand foto's, één enkele foto, een burstopname, of een reeks foto's. Maak gebruik van de de timer instelling en fotografeer met een vertraging van 4 seconden, of een superlange belichting in door de bulb modus op afstand te triggeren.

Groot draadloos bereik

Profiteer van een stabiele, draadloze verbinding en een groot maximaal bereik; het Hähnel Captur trigger systeem werkt op de 2,4GHz band. Dat betekent dat je foto apparatuur niet in een zichtbare lijn hoeft te staan; nee, obstakels en zelfs muren zijn geen probleem voor deze draadloze zend / ontvangst set. Het bereik is maximaal 100mtr met deze goede radioverbinding.

Let op! Dit product bestaat alleen uit een extra receiver (ontvangt) unit. Je hebt dus een transmitter (zender) nodig om camera's en flitsers aan te sturen.


Trigger trap met bewegingssensor

Wil je wat professioneler aan de gang, dan is het systeem uit te breiden met de Pro Module, die een ingebouwde bewegings-, geluids- en lichtsensor heeft. Daarmee verander je het systeem in een trigger trap waarmee je je camera kunt laten ontspannen als de module beweging, geluid of lichtveranderingen detecteert. Eventueel kun je er ook bewegingssensoren van derden op aansluiten. Last but not least is het systeem uit te breiden met een IR-module die een infrarood lichtbundel uitzendt. Hiermee realiseer je in een handomdraai een klassieke trigger trap waardoor je bijvoorbeeld probleemloos zeer schuwe dieren kunt fotograferen, maar ook op het juiste moment een langslopend of rijdend onderwerp kunt "vangen".


Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze afstandbediening of trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.


O.a. geschikt voor
  - Olympus E-M10
  - Olympus E-M5
  - Olympus E-P1
  - Olympus E-P2
  - Olympus E-P3
  - Olympus E-P5
  - Olympus E-PL2
  - Olympus E-PL5
  - Olympus E-PM1
  - Olympus E-PM2
  - Olympus Stylus 1

  - Panasonic DMC-FZ100
  - Panasonic DMC-FZ150
  - Panasonic DMC-FZ200
  - Panasonic DMC-FZ20
  - Panasonic DMC-FZ30
  - Panasonic DMC-FZ50
  - Panasonic DMC-FZ50
  - Panasonic DMC-G1
  - Panasonic DMC-G10
  - Panasonic DMC-G2
  - Panasonic DMC-G3
  - Panasonic DMC-G5
  - Panasonic DMC-GF1
  - Panasonic DMC-GH1
  - Panasonic DMC-GH2
  - Panasonic DMC-GH4
Specificaties
Merk Hahnel
Type verbinding Radiografisch
Aansluitingen 2.5mm remote, USB (Olympus)
Opties Overige
Type product Zender/Ontvanger
Draadloos bereik (meter) 100
Geschikt voor merk Olympus
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hähnel Captur Receiver - Panasonic/Olympus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice