GoPro Light Mod
GoPro Light Mod
49,99
49,99

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Light Mod

Met de GoPro Light Mod is het mogelijk om een onderwerp nog beter te verlichten met breed, vloeiend en gelijkmatig licht. Deze LED lamp kan je los monteren op je GoPro of in combinatie met de mediamodule (afzonderlijk verkrijgbaar) aansluiten op de GoPro Hero8 Black. De GoPro Light Mod heeft 4 verschillende standen tot wel 200 lumen. De GoPro Light Mod is waterdicht tot 10 meter diep en met oplaadbare accu gaat de lamp tot wel 6 uur mee. De GoPro Light Mod is ook te gebruiken als handige zelfstandig lamp in combinatie met GoPro mounts.

De helderheid van de GoPro Light Mod is in vier stappen regelbaar. In de overdrive-modus heeft de lamp een lichtopbrengst van 200 lumen voor maximaal 30 seconden. Niveau 1 heeft een lichtopbrengst van 20 lumen, niveau 2 60 lumen en niveau 3 125 lumen en 120 lux op 1 meter. De gebruiksduur is 1 uur op niveau 3, 2 uur op niveau 2 en 6 uur op niveau 1. De LED-lamp heeft een kleurtemperatuur van 5700K zonder diffuser en een CRI van 90. Een extra optie is de stroboscoopmodus voor signalering en zichtbaarheid.

Kenmerken van de GoPro Light Mod

  • Tot 200 lumen lichtopbrengst instelbaar in 4 stappen
  • Robuust en waterdicht tot 10 meter
  • Ingebouwde accu met een gebruiksduur tot 6 uur
  • Compact ontwerp voor de Hero 8 Black
  • Ook te gebruiken als zelfstandig lamp met GoPro bevestigingen
  • Maximale helderheid tot 30 seconden in overdrive-modus
  • Stroboscoopmodus voor signaleren en zichtbaarheid
Specificaties
Merk GoPro
Soort Accessoire
Type accessoire Licht accessoires
Waterdicht tot diepte (meter) 10
Geschikt voor merk GoPro
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Light Mod of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice