Godox Starter BARDT Kit Nikon
Godox Starter BARDT Kit Nikon
349,00

Godox Starter BARDT Kit Nikon

349,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 116,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Starter BARDT Kit Nikon

De Godox Starter BARDT Kit voor Nikon is de perfecte starterskit voor mooie belichting bij jouw foto's. Alle onderdelen zijn voor een Nikon camera. De set bestaat uit een reportageflitser, S-type bracket met softbox (60x60), transmitter voor het aansturen van de flitser en een statief met zandzak. Met de Godox Starter BARDT Kit ben je in een keer klaar voor reportage- of studiofotografie.

Godox TT685 flitser

De Godox TT685 flitser is een veelzijdige reportageflitser die niet alleen krachtig is, maar ook uw creativiteit laat ontluiken. Naast automatische functies kun je ook profiteren van handmatige instelmogelijkheden. Met een ingebouwde master en slave-ontvanger, een groothoekdiffuser, een uittrekbare reflector, uitgebreide instellingen en ondersteuning voor razendsnelle sluitertijden tot 1/8000s is de TT685 een ideale aanvulling voor jouw camera uitrusting.

De TT685 kan alle kanten op

De kantelbare en roteerbare flitskop heeft een zoombereik van 20 tot 200mm. De zoompositie is handmatig in te stellen maar kan ook automatisch door de Godox TT685 worden bepaald op het moment dat je in- of uitzoomt met jouw objectief. Het vermogen van de flitser is handmatig in te stellen van vol vermogen tot 1/128e. De flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops. Naast High Speed Synchronisatie biedt deze reportageflitser van Godox ook ondersteuning aan flitsen op het tweede gordijn voor creatieve eindresultaten. Ondanks het hoge richtgetal van 60 biedt de TT685 snelle oplaadtijden die variëren tussen de 0.1 en 2.6 seconden.

Display en aansluitingen

Het grote LCD-display is een basis waar je altijd op kunt terugvallen: alles wat je wilt weten, wordt weergegeven. In een donkere situatie kun je de verlichting van het display inschakelen. De TT685 van Godox is voorzien van een aansluiting voor een externe voeding, een 3.5mm synchronisatiepoort en een USB-poort. De laatste is een uitkomst voor eventuele firmware-upgrades. Alle bedieningsknoppen zijn logisch gepositioneerd en het centrale wiel voorziet in een snelle aanpassing van de waardes. De metalen bevestigingsvoet van de flitser is robuust en voorzien van een betrouwbare vergrendelingspin.

Godox X Pro-N transmitter

De Godox X Pro-N transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Nikon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Nikon camera. Naast ondersteuning voor i-TTL biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

Veelzijdige flitsmogelijkheden met de Godox X Pro

De Godox X Pro is gemakkelijk te bedienen met de vijf groepsknoppen en vier functieknoppen. Je stelt het zoombereik per groep afzonderlijk in en de transmitter biedt elf door de gebruiker aanpasbare functies. Daarnaast is de trigger voorzien van diverse handige functies zoals High Speed Sunc, Flash Exposure lock en zoomcontrole. Wanneer je de transmitter uitzet worden de laatstgebruikte instellingen automatisch opgeslagen. De diverse instellingen zijn gemakkelijk af te lezen van het grote verlichte display. Het display biedt volledige grafische weergave van vijf groepen tegelijk. De voeding gebeurt door middel van twee AA-batterijen.

Godox S-type Bracket Bowens + Softbox 60x60cm

Maak in een handomdraai van je reportageflitser een studioflitser, met de Godox S-bracket. De Godox S-type Speedlite Bracket is een geweldig product waar Godox het patent op heeft. Het unieke bevestigingssysteem voor flitser en flitskoppen maakt dat deze Speedlite Bracket gebruikt kan worden met bijna alle soorten en maten flitsers. Dit bevestigingssysteem werkt met een klem in plaats van met klittenband waardoor je de bracket zowel in horizontale als in verticale stand kunt gebruiken. Nog een voordeel van dit systeem is dat de hotshoe van je flitser niet belast wordt. Wordt geleverd met een softbox van 60x60cm

Caruba LS-1 lampstatief

Het Caruba LS-1 lampstatief bestaat uit drie secties die verstelbaar zijn door middel van gemakkelijk bedienbare klemvergrendelingen. Het lampstatief heeft ondanks het lichte gewicht van net geen kilo een maximale hoogte van 280 centimeter en een maximale belastbaarheid van drie kilogram. Aan de bovenkant bevindt zich een universele 1/4" spigot-bevestiging. De Caruba LS-1 biedt een stabiele basis aan bijvoorbeeld een studiolamp of flitskop dankzij de middenspreider.

Caruba Zandzak Dubbel Pro Large

Vul de Caruba Zandzak Dubbel Pro met zand of ander materiaal om standaards, lampstatieven, statieven en schuiltenten te stabiliseren. Dit is met name bij de aanwezigheid van wind erg handig. Ook is de zandzak te gebruiken als contragewicht voor boomarmen.

In de doos

  • Godox X Pro-C transmitter
  • Godox S-type Bracket Bowens
  • 60x60cm softbox
  • Godox Speedlite TT685
  • Steuntje
  • Pouch
  • Caruba LS-1 lampstatief
  • Opberghoes
  • Caruba Zandzak Dubbel Pro Large
  • Gebruiksaanwijzing
Specificaties
Merk Godox
Type flitser Reportageflitser
Geschikt voor merk Nikon
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 270
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Recycletijd max (sec) 2.6
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/10860 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Stroboscoop functie (fps) 12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Starter BARDT Kit Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice