Godox Speedlite SA-K6 Accessoire Kit
Godox Speedlite SA-K6 Accessoire Kit
49,95

Godox Speedlite SA-K6 Accessoire Kit

49,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Speedlite SA-K6 Accessoire Kit

Een complete accessoireskit waarmee u de maximale creativiteit van een reportageflitser kunt benutten. De set is gemakkelijk mee te nemen vanwege de compactheid en het lichte gewicht. U kunt zonder veel gedoe, op een snelle manier meerdere lichteffecten creëeren.

Kenmerken

Houder
Met de E-holder kunt u een reportageflitser op een statief bevestigen, inclusief een paraplu en deze in een hoek vastzetten. Deze houder is geschikt voor alle flitsers met een hotshoe-mount, behalve voor die van Sony in verband met de afwijkende hotshoe. Ook past de houder op statieven met een 1/4" of 3/8" schroefdraad.

Minireflector
Deze makkelijk op te zetten en verwijderen minireflector, is geschikt voor de meeste reportageflitsers. Op de minireflector bevindt zich zowel een witte als een zilveren zijde. De reflector produceert natuurlijk diffuus licht.

Kleurenfilter
Voeg kleur toe aan uw fotografie met het kleurenfilter! In deze Godox SA-K6kunt u kiezen uit zeven normale kleuren voor speciale effecten. Ook heeft u de beschikking tot zeven kleurcorrigerende kleurenfilters: full CT orange, 1/2 CT orange, 1/4 CT orange, medium yellow, bright red, just blue en full plus green.

Softbox
Met deze softbox maakt u het licht van uw flitser vele malen zachter en natuurlijker. De softbox is opvouwbaar en is snel op de flitser te bevestigen middels het meegeleverde klittenband.

Snoot
Net als de softbox, is de snoot ook opvouwbaar en snel op de flitser te bevestigen middels het meegeleverde klittenband. Met de snoot kunt u een klein, specifiek gebied belichten of modellen en objecten een extra "highlight" geven.

Grid
Met het grid richt het licht zich meer op een kleiner gebied. De overgang van licht naar donker ziet er beter uit, ook wanneer er een hoog contrast in de foto aanwezig is. Ook het grid dient aan uw reportageflitser bevestigd te worden middels het bijgeleverde klittenband.

Meegeleverde accessoires

- Klittenband
- Houder (E Holder)
- Minireflector MRF-01 (17 x 14 cm)
- Kleurenfilter CF-07 (39 x 80 mm)
- Softbox SB1520 (15 x 20 mm)
- Snoot SN3030 (31 x 26,8 cm)
- Grid HC-01 (86 x 54 x 12 mm)
- 2 jaar garantie

Specificaties
Merk Godox
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Soort flitsaccessoire Lichtvormers en filters
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Speedlite SA-K6 Accessoire Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice