Godox SK400II-V (Bowens)
Godox SK400II-V (Bowens)
219,00

Godox SK400II-V (Bowens)

219,00

Levertijd 7 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 73,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox SK400II-V (Bowens)

De SK-serie lampen van Godox heeft een instelbereik van 1/16 tot binnen 0,1 EV. De oplaadtijd tot volledige flitsenergie is minder dan 2 seconden. Bij minimaal vermogen bereikt hij een zeer korte flitsduur van slechts 1/2000s (t=0,1), waardoor je tijdens een sessie vrijuit kunt fotograferen zonder statief. De kleurtemperatuur van de flitser is 5600K, en kan afhankelijk van de ingestelde flitsenergie variëren tussen ±200K.

Modelleringslicht

In het apparaat is een 150-watt modelleringslamp gemonteerd, waarvan de helderheid kan worden ingesteld in verhouding tot het flitsvermogen (om de effecten van het flitsvermogen beter te kunnen visualiseren), of permanent kan worden ingesteld tussen 5-100% of gewoon kan worden uitgeschakeld.

Systeem X

Met de ingebouwde X System ontvanger kun je de flitser op afstand laten afgaan, de flitsenergie regelen en de modus veranderen met de Godox X zender, zonder dat je extra ontvangers hoeft aan te schaffen. Bovendien is de Godox SK-serie uitgerust met een USB-poort waarmee je XT16, FT-16 of X1 TTL systeemontvangers kunt aansluiten. Het is ook mogelijk om een 3,5mm jack aansluiting te gebruiken en de lamp aan te sluiten op triggers van andere merken.

Comfort

Het achterpaneel van het apparaat is eenvoudig, duidelijk en functioneel. Het LCD scherm dat de lampinstellingen weergeeft is goed leesbaar, zelfs vanuit een grote hoek. Daarnaast zit een handige knop voor het instellen van het flitsvermogen, het veranderen van het radiocommunicatiekanaal en de lampgroep. Onder het LCD scherm bevindt zich een serie van vijf knoppen voor snelle toegang tot alle lampinstellingen en functies.

Bowens bevestiging

De populaire Bowens-vatting maakt het gebruik van algemeen verkrijgbare modifiers (softboxen, reflectoren, beauty dishes, enz.) mogelijk om het licht bij vrijwel elke toepassing of creatieve visie aan te passen en te regelen.

In de doos

  • Godox SK400II
  • modelleerlamp
  • netsnoer
Specificaties
Merk Godox
Soort lamp Flitskop
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Flits Vatting Bowens
Flitsvermogen (Ws) 400
Kleurtemperatuur (K) 5600
Recycletijd min (sec) 0.1
Recycletijd max (sec) 1.5
Instellicht Ja, Proportioneel (gekoppeld aan flitsvermogen), Vrij variabel (los van flitsvermogen in te stellen)
Langste flitsduur 1/800 sec
Kortste flitsduur 1/2000 sec
Trigger Kabel, Radiografisch
Type display Vast display
Afstandsbediening Radiografisch
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox SK400II-V (Bowens) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice