Fujifilm VPB-XT2 Vertical Power Booster grip
Fujifilm VPB-XT2 Vertical Power Booster grip
229,00

Fujifilm VPB-XT2 Vertical Power Booster grip

229,00

Niet meer leverbaar

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 169,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm VPB-XT2 Vertical Power Booster grip

Fujifilm Vertical Power booster Grip VPB-XT2

De VPB-XT2 is de perfecte en onmisbare metgezel van de Fujifilm X-T2. De camera krijgt een flinke boost wat betreft prestaties, zoals bij de seriesnelheid, de ontspanvertraging, de zoeker black-out en zelfs de opnameduur bij 4K film. Als extra krijg je er de voordelen van een gewone batterijgreep bij: je kunt 2 (extra) accu's plaatsen en snel opladen, en er zijn extra knoppen voor een verticale opnamestand.

De Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 is een optionele batterijgreep voor de Fujifilm X-T2. De handgreep biedt uiteraard de voordelen die de batterijgrepen van andere merken ook bieden. Zo passen er twee extra accu's in waardoor je minimaal 1000 opnames kunt maken. De greep beschikt over handige toetsen voor verticaal fotograferen, de handligging wordt verbeterd en je kunt twee accu's tegelijk opladen. De VPB-XT2 verbetert echter vooral de prestaties van de camera. Ten eerste stijgt de seriesnelheid van 8 bps naar 11 bps, maar ook de ontspanvertraging en zelfs de zoeker black out worden nog eens verkort. De opnamelengte van de filmfunctie wordt ook verlengd. Kortom: zonder de VPB-XT2 presteert de XT-2 fantastisch, maar mét deze handgreep presteert de camera fenomenaal.

Voordelen

Door het combineren van de kracht van meerdere accus's kan de VPB-XT2 verschillende belangrijke voordelen bieden. Ten eerste wordt de seriesnelheid verhoogd van 8 bps naar 11 bps, vooral handig voor fotografen met sport, vogels en wildlife als onderwerp. Ook de zoeker black-out (de tijd dat je niets ziet in de zoeker of het scherm) en de ontspanvertraging (de tijd tussen het indrukken van de ontspanknop en het moment van belichting) worden verkort. Bij het filmen in 4K/UltraHD ben je zonder de VPB-XT2 gebonden aan een maximale opnamelengte van 10 (4K) of 15 (1080p) minuten, maar als je de Power booster Grip VPB-XT2 aansluit wordt dat 30 minuten. Als je serieus wilt filmen met de X-T2 kun je sowieso niet zonder de batterijgreep, want die beschikt over een aansluiting voor een oortelefoon. De VPB-XT2 is - net zoals de X-T2 - bestand tegen vocht en stof. Met de meegeleverde adapter laad je de accu's in slechts twee uur op.

Specificaties
Merk Fujifilm
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Fujifilm
Model Accu NP-W126, NP-W126S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm VPB-XT2 Vertical Power Booster grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice