Fujifilm Touch & Try

FUJIFILM TOUCH & TRY


Met Jacques Yasemin

Fujifilm heeft een prachtig en uitgebreid assortiment systeemcamera's, bestaande uit de X-serie camera's met APS-C sensor en de GFX-serie middenformaat camera's, en objectieven. Beide series hebben de typerende Fujifilm Look & Feel, met een schitterend vormgegeven retro behuizing met prominent aanwezige knoppen. Dat is alleen slechts de buitenkant. Fujifilm heeft ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de technologie en features aan de binnenkant, wat je terugziet in de voortreffelijke beeldkwaliteit, uitgebreide mogelijkheden en het hoge gebruiksgemak.

Speciale gast deze dag is professioneel fotograaf en Fujifilm ambassadeur Jacques Yasemin, die je als geen ander de mogelijkheden van Fujifilm apparatuur kan laten zien en hier uitleg over kan geven. Daarnaast mag je ook zelf uitgebreid kennis maken met het merk en de modellen. Hoe ligt een camera in de hand? Zijn de knoppen makkelijk te vinden en kun je eenvoudig de instellingen aanpassen? Sommige dingen kun je niet ondervinden door over een product te lezen of een video te kijken, je moet het met je eigen handen voelen en met je eigen ogen zien. Tijdens de Fujifilm Touch & Try kun je alle camera's en objectieven die we op voorraad hebben in onze winkel testen, ervaar het zelf!

De Fujifilm X & GFX Touch & Try vindt plaats op zaterdag 9 december van 10:00 tot 16:00 in onze winkel in Alkmaar. Deelname is gratis en vrij toegankelijk!

Jacques Yasemin

Jacques Yasemin

Jacques Yasemin is Fujifilm ambassadeur en professioneel fotograaf. Zijn focus ligt bij interieur- en architectuurfotografie, daarnaast houdt Jacques zich ook bezig met het maken van bedrijfsfilms en 360 graden fotografie. Hij heeft gestudeerd aan de kunstacademie in België op het gebied van fotografie en grafische vormgeving. Jacques is vrijwel zijn gehele leven al met fotografie bezig. Iets dat niet alleen aan zijn foto's is af te zien, maar vooral ook naar voren komt wanneer hij over zijn vak praat: vol passie en enthousiasme.
Fujifilm Experience center

Cameraland is een officiëel Fujifilm Experience Center. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor professionele hulp en ondersteuning voor jouw Fujifilm foto-apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan gratis Firmware Upgrade. Hierbij controleren wij jouw apparatuur op de laatst geïnstalleerde firmware en, indien noodzakelijk, wordt deze direct geüpgrade naar de nieuwste versie. Onze Fujifilm experts Eric Pennekamp en Thomas Hinrichs staan klaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen met al jouw vragen over Fujifilm apparatuur.


FUJIFILM X & GFX

TOUCH & TRY


9 DECEMBER | 10:00 - 16:00

Cameraland

Van Ostadelaan 290