Delamax Cleon II Draadloos Remote voor Nikon N8
Delamax Cleon II Draadloos Remote voor Nikon N8
39,95

Delamax Cleon II Draadloos Remote voor Nikon N8

39,95

2 tot 3 werkdagen levertijd (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Delamax Cleon II Draadloos Remote voor Nikon N8

Phottix Cleon II Draadloos Remote voor Nikon - N8

De Phottix Cleon II is een zogenaamde hybride afstandsbediening. Je kunt hem namelijk draadloos of met een kabel gebruiken. De ontvanger wordt via de meegeleverde kabel op de camera  aangesloten en je kunt de camera via de bedrade ontvanger bedienen. Je kunt het bescheiden bereik van het kabeltje enorm vergroten door het aanzetten van de draadloze zender. Je heb nu een zendbereik van maar liefst 100 meter!

Met de ontvanger kun je net zoals op de camera zelf, scherpstellen en ontspannen. De Cleon II zender heeft meer mogelijkheden: single shot, 2 seconde vertraging, continu en Bulb. De zender kan ingesteld worden op 1 van de 16 miljoen beschikbare kanalen. Deze versie is uitgerust met een kabel voor Nikon spiegelreflexen, maar door aanschaf van een extra kabel kun je de Cleon II ook op andere camera's gebruiken.

Specificaties
Merk Delamax
Aantal kanalen 16000000
Type product Afstandsbediening
Draadloos bereik (meter) 100
Geschikt voor merk Nikon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Delamax Cleon II Draadloos Remote voor Nikon N8 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice