Carry Speed F3 Foldable Plate
Carry Speed F3 Foldable Plate
54,99

Carry Speed F3 Foldable Plate

54,99

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 18,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Carry Speed F3 Foldable Plate

De Carry Speed F3 Foldable Plate is een handige quick release plaat die bestaat uit twee delen, wat hem ongelooflijk veelzijdig maakt voor fotografen onderweg. Dit slimme ontwerp biedt talloze voordelen voor zowel gemakkelijke toegang als stabiliteit.

Het buitenste deel van de plaat is een vast deel met een kogelkop. Hierdoor kun je de plaat snel, gemakkelijk en veilig aan je riem bevestigen en losmaken. De scharnierende pin van het balhoofd zorgt ervoor dat je camera altijd perfect op je heup hangt, klaar om te worden gebruikt. Het is zelfs mogelijk om de camera op een statief te plaatsen zonder de riem los te maken, wat tijd bespaart en je workflow verbetert.

De Carry Speed F3 Foldable Plate is bekleed met rubber, zodat je camera stevig en beschermd wordt ondersteund. Bovendien is deze snelkoppelingsplaat Arca Swiss compatibel, wat betekent dat hij compatibel is met een breed scala aan andere apparatuur.

Het binnenste gedeelte van de plaat is voorzien van een 1/4" statiefschroef en diverse schroefgaten, waardoor je de flexibiliteit hebt om andere quick release plates toe te voegen

als dat nodig is. Dit deel kan zowel horizontaal als verticaal worden verschoven, waardoor de plaat gemakkelijk op de juiste plaats onder de camera kan worden bevestigd.

Specificaties
Merk Carry Speed
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Carry Speed F3 Foldable Plate of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice