Canon PIXMA PRO-200
Canon PIXMA PRO-200
499,00

Canon PIXMA PRO-200

499,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon PIXMA PRO-200

Til je fotografie naar een hoger niveau met levendige, hoogwaardige prints in kleur of zwart-wit, waar je trots op kunt zijn. Deze A3+ printer is veelzijdig, compact en gebruiksvriendelijk, met opties voor printen zonder witrand en fine art- en panoramafoto's. Je kunt je dus focussen op het maken van de perfecte opname.

Indrukwekkende foto's van hoge kwaliteit
Met een onovertroffen dye-inktsysteem met 8 kleuren, ben je telkens weer verzekerd van een uitstekende kleurweergave, rijkere kleuren en levendige professionele prints.

Kies papier dat bij je past
Dankzij de veelzijdige mediaverwerking en aanpasbare printformaten, kun je je foto's printen op diverse soorten papier, waaronder fine art, zonder witrand en panoramisch.

Snel en gebruiksvriendelijk
Op het ingebouwde 3-inch LCD-scherm kun je de inktniveaus bekijken, printeronderhoud uitvoeren en printinstructies lezen in één ogenblik – voor excellente resultaten zonder moeite.

Telkens weer perfect printen
Dankzij de 3 opties voor papierinvoer en de functie Automatische scheefheidscorrectie voor papier, behoren een verkeerde uitlijning of printerfouten tot het verleden, ongeacht de papiersoort die je gebruikt.

Een naadloos proces
Met Canon's gebruiksvriendelijke PPL-software (Professional Print & Layout) kun je eenvoudig foto's maken en verzenden vanuit veelgebruikte fotografieprogramma's. Canon biedt je dus een totaaloplossing voor het gehele bewerkings-en printproces.

Compact en lichtgewicht
De Canon PIXMA PRO-200 is ondanks dat hij geschikt is voor A3+-papier nog altijd een lichtgewicht oplossing voor al je printbehoeften. Daarnaast is hij compact en past hij met gemak in een kleine studio.

Sneller en efficiënter printen
Goede foto's zijn in een oogwenk gemaakt. Datzelfde geldt voor goede prints. De Canon PIXMA PRO-200 is snel en efficiënt en maakt in slechts 90 seconden A3+-prints van zeer hoogwaardige kwaliteit1, waardoor jij meer tijd overhoudt om nog meer geweldige foto's te maken.

Chroma Life 100+-inktsysteem
Canon's nieuwe systeem met 8 dye-inkten biedt een uitgebreid kleurengamma voor levendige, hoogwaardige foto's. De Canon PIXMA PRO-200 biedt ook een diepere zwarttint en verbeterde reproductie van rood- en blauwtinten. Dankzij de grijze en lichtgrijze inkten zijn je zwart-witprints van ongekende kwaliteit en wordt de printsnelheid verhoogd.

Specificaties
Merk Canon
Hoogte 20 cm
Diepte 37.9 cm
Breedte 63.9 cm
Gewicht 14.1 kg
Type verbinding Wifi
Aansluitingen Ethernet, USB-B
Type display Vast display
Formaat display (inch) 3.0
Type printer Fotoprinter
Aantal cartridges 8
Energieverbruik standby (Watt) 1.0
Energieverbruik (Watt) 1
Maximaal papierformaat A3+
Maximale papierdikte (mm) 0.6000
Maximale afdrukresolutie (dpi) 4800 x 2400
Afdrukopties Afdrukken vanaf smartphone, Cloud, Foto's afdrukken, Randloos afdrukken
Ondersteunde papierformaten 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, A3, A3+, A5, B4, B5
Achterinvoer Nee
Scanfunctie Nee
Ondersteunde besturingssystemen Android, iOS, Mac OS, Windows
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon PIXMA PRO-200 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice