Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM
Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM
419,00

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

419,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Canon EF-S 35/2.8 Macro IS STM

De Canon EF-S 35/2.8 Macro IS STM is een geweldige macrolens voor Canon EOS spiegelreflexen met APS-C-sensor. Door de toepassing van een ingebouwde, instelbare LED-verlichting op de voorkant van de lens wordt het onderwerp altijd goed verlicht. Je kunt scherpstellen vanaf 3 cm waardoor je indrukwekkende close-ups met een opnameverhouding van 1:1 kunt fotograferen. Of filmen natuurlijk want door gebruik van de stille, snelle en soepel werkende STM autofocus is deze lens ook heel geschikt voor het maken van video-opnamen. De 35/2.8 Macro IS STM is ontworpen om ook uitstekende prestaties op grotere afstanden te leveren, zodat je de lens ook in kunt zetten voor bijvoorbeeld straat- of portretfotografie.

De EF-S 35/2.8 Macro IS STM is een compacte en lichte lens die weinig ruimte in je cameratas inneemt. Als je de brandpuntsafstand omrekent naar full-frame krijg je een brandpuntsafstand van 56mm. Door het toepassen van een hoogwaardig optisch ontwerp met 10 elementen in 6 groepen en een asferisch element is de beeldkwaliteit van een hoog niveau. Het diafragma beschikt over zeven afgeronde lamellen waardoor een ronde opening en een mooi bokeh - niet onbelangrijk bij een macrolens! - ontstaat. Door de ingebouwde Hybrid IS beeldstabilisatie kun je met een vier stops lagere sluitertijd fotograferen, zodat je minder snel een statief nodig zult hebben.

Macro Lite

De in de voorkant van de lens gebouwde Macro Lite LED-verlichting is ideaal om kleine voorwerpen op te helderen. Bij conventionele macrolenzen bestaat de kans dat de fotograaf en/of camera zo dicht bij het onderwerp staat dat het onderwerp zich in de schaduw bevindt. Dit is te oplossen met een ringflitser of met losse macrolampjes maar dat is hier dus niet nodig. De verlichting heeft twee helderheidniveaus en je kunt schakelen tussen de linker- en rechterkant of beide, waardoor je invloed hebt op de schaduwwerking.

Specificaties
Merk Canon
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 49
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 69 mm
Lengte 56 mm
Gewicht 190 gram
Type lens Lichtsterk, Macro
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 10
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 32
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 1
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 13
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Zonnekap type ES-27
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice