Canon 12x36 IS III
Canon 12x36 IS III
799,00

Canon 12x36 IS III

799,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 266,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 17,78 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon 12x36 IS III

Canon 12x36 IS III verrekijker - superstabiel beeld met sterke 12x vergroting


Super helder beeld, gekoppeld aan een trillingsvrij beeld met een sterke 12x vergroting en toch een goede draagbaarheid; wat krijg je dan? De Canon 12x36 IS III verrekijker met beeldstabilisatie. Heb je aan 10x vergroting niet genoeg, wil je kleine vogels beter in beeld brengen of zit altijd alles te ver weg? 12x Vergroting biedt uitkomst!

 • Opvallend stabiel beeld zonder trilling door beeldstabilisatie
 • Krachtige 12x vergroting
 • Goede kleur- en contrastweergave
 • Rustig en van rand tot rand scherp kijkerbeeld door fliedflattening
 • Compacte en draagbare verrekijker
 • Comfortabele rubber behuizing

Canon 12x36 IS III

Waarom een verrekijker met beeldstabilisatie?

Hét grote probleem om goed te kunnen waarnemen door een verrekijker: de kijker niet goed kunnen stil houden onder bepaalde omstandigheden. Je kunt de beste beeldkwaliteit ter wereld hebben, maar als je handen trillen door kou, wind, vermoeidheid of een wat grotere vergroting, dan zie alsnog geen details. Helaas, je ziet niks van dat prachtig hert en je zult nooit weten wat voor vogel het was, ondanks dat je het onderwerp wel dichtbij haalt met 12x vergroting. Schokken en vibratie van je verrekijker beeld door ongewenste trillingen, zijn je grootste vijand in het veld.
In het veld ja, want op je gemak een verrekijker in de winkel testen, waar je uitgerust bent, het warm is, niet waait en je onder het genot van een bakje koffie ruim de tijd kunt nemen om een verrekijker te testen en te vergelijken, is heel wat anders dan dat je in het veld aan het waarnemen bent. Geloof ons, in de Cameraland winkel kun je die verrekijker veel stiller houden dan buiten in de praktijk!

Sterke 12x vergroting

Haal alles duidelijk dichtbij, van een kleine zangvogel tot een schuw hert. 12x Vergroting geeft je veel meer details dan 10x, als je de verrekijker tenminste stil kunt houden. 8x Is meestal geen probleem, 10x vergroting geeft voor sommige gebruikers al meer moeite, vooral bij wat minder gunstigere omstandigheden, maar een verrekijker met 12x vergroting goed stilhouden is voor velen niet te doen. Canon komt met de oplossing: een verrekijker met stabilisatie.

Een verrekijker met super stabiel beeld

De Canon 12x36 IS III verrekijker geeft je een beeld vrij van schokken en trillingen, zelfs als je de kijker met één hand hanteert. De IS (Image Stabilization) trekt alle ongewenste bewegingen strak, zodat je kunt profiteren van een super rustig en stabiel kijker beeld. Harde wind of kou, het maakt niet uit, het lijkt alsof je verrekijker op een rotsvast statief staat! Vanuit een rijdende auto, of na een lange wandeling; het zal geen moeite kosten om je verrekijker stil te houden, ondanks de sterke 12x vergroting.

Fieldflattener technologie

Super vlakke beelden, scherp van rand tot rand, zonder rare vervormingen aan de randen. Het kijkt een stuk rustiger en er treedt minder snel "waarneemmoeheid" op; we hebben het over een fieldflattener. Canon heeft de 12 x 36 IS III zelfs voorzien van een dubbele fieldflattener, dit i.c. met de stabilisatie geeft je een super rustig kijker beeld.

Verrekijker met superieure optiek

De goede beeldkwaliteit van deze Canon verrekijker danken we aan de ruim 70 jaar ervaring van Canon in de optische industrie en de productie van topkwaliteit lenzen. Een doordacht optisch ontwerp, perfecte beeldkwaliteit met goede scherpte en uitstekende kleurweergave, speciale coatings: je kunt met een gerust hart een Canon verrekijker kopen, ook al is dit niet meteen het bekendste verrekijker merk, ze weten als geen ander wat het vervaardigen van topkwaliteit optiek inhoud.

Super Spectra lenscoating

Deze high-tech lenscoating reduceert overstraling van licht en voorkomt interne reflectie. Dit treedt vooral op als je met harder en feller zonlicht waarneemt, recht tegen het licht in of haaks op het zonlicht. Goedkope kijkers vallen dan onherroepelijk door de mand en geven al snel een soort mistige waas. Met deze Canon heb je er minder last van en tevens komen de kleuren beter uit. Ook onder moeilijkere lichtomstandigheden kun je dus perfect zien wat voor vogel je in de verrekijker hebt.

Voorkom dat je details mist door beweging van je kijker en kies voor een Canon IS verrekijker met beeldstabilisatie

Specificaties
 • Vergroting: 12x
 • Lensdiameter: 36mm
 • Gezichtsveld: 87,5m
 • Kortste scherpstelafstand: 6m
 • Gewicht: 660g
 • Eye relief: 14,5mm
 • Uittredepupil: 3.0mm
 • Schemergetal: 20.78
 • Lichtsterkte: 9.0
 • Werkelijke beeldhoek 5°
 • Schijnbare beeldhoek 55,3°
 • Afmetingen: 127x174x70mm
 • Garantie: 2 jaar
Specificaties
Merk Canon
Soort Binoculair
Lengte 174 mm
Hoogte 127 mm
Breedte 70 mm
Gewicht 660 gram
Prismatype Porro
Opties Beeldstabilisatie
Vergroting min (x) 12
Vergroting max (x) 12
Lensdiameter (mm) 36
Uittredepupil (mm) 3
Schemergetal 20.8
Eyerelief (mm) 14.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6
Gezichtsveld op 1000 meter 87.5
Garantie 2
Productbeoordelingen
1 reviews
“Gister besteld en vandaag al binnen”
Beoordeling door Remy (geplaatst op 27-01-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Gister besteld en vandaag al binnen. Echt snelle service!!. Dit is mijn eerste verrekijker met beeldstabilisatie. En het is werkelijk een genot om daar mee te kijken. Het is een flink bedrag maar ik ga hier veel plezier mee beleven vermoed ik.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon 12x36 IS III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice