Canon 12 x 32 IS
Canon 12 x 32 IS
1.239,00
1.239,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 413,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 27,57 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon 12 x 32 IS

Canon 12 x 32 IS (2017)

Canon heeft door haar unieke kijkers met beeldstabilisatie een bijzondere positie opgebouwd binnen de wereld van de verrekijkers. Canon maakt gebruik van de expertise die ze heeft opgedaan bij het ontwikkelen en perfectioneren van haar gerenommeerde foto- en video-apparatuur. De beeldstabilisatie en natuurlijk de beeldkwaliteit die zij voor deze apparatuur heeft ontwikkeld vinden we ook terug in de verrekijkers. De 2017-serie beschikt over een (nog) verbeterde beeldstabilisatie waardoor je een nog stabieler beeld hebt. Dit is de 12 x 32 IS uitvoering.

De kijkers in deze 2017-serie zijn de 14 x 32 IS, de 12 x 32 IS en de 10 x 32 IS. Deze porrokijkers beschikken door toepassing van een optisch ontwerp met hoogwaardige glas, een field flattener en Super Spectra Lens Coating over een superieure beeldkwaliteit. Een field flattener is een bijzonder lenselement dat zorgt voor een verbeterde scherpte en een geminimaliseerde vertekening aan de randen van het beeld.

Powered Image Stabilization

Canon heeft de veel geprezen en bekroonde optische beeldstabilisatie nog weten te verbeteren. Beeldstabilisatie bij kijkers zie je nauwelijks bij ander merken en dat is eigenlijk vreemd. Je gebruikt een kijker meestal uit de hand en door de hoge vergroting resulteert een kleine trilling als snel in een wazig beeld.
De 2017-kijkers beschikken over Lens Shift Image Stabilization Technology, waarbij het bestaande IS-systeem met een 2-ssige gyro-sensor, dat ook in Canon-lenzen word gebruikt, aangevuld wordt met Powered Image Stabilization waardoor de trillingen en beweging nog sneller en accurater worden gecorrigeerd. Hierdoor heb je altijd een stabiel en strak beeld, een statief is echt niet nodig!


Extra's

Hoewel een kijker met beeldstabilisatie altijd iets groter zal zijn dan een conventionele kijker, merk je daar bij deze kijkers niet veel van. Canon heeft de handligging zelfs nog kunnen verbeteren. De kleinste instelafstand is slechts 2 meter waardoor je kleine, dichtbij gelegen objecten groot kunt bekijken. De beeldstabilisatie wordt gevoed door twee AA-batterijen. De gebruiksduur bedraagt ongeveer 10 uur bij een temperatuur van 23°C. De niveau van de batterijen wordt aangegeven door een LED-lampje.


Specificaties
Merk Canon
Soort Binoculair
Lengte 171 mm
Hoogte 142 mm
Breedte 77 mm
Gewicht 780 gram
Prismatype Porro
Opties Beeldstabilisatie
Vergroting min (x) 12
Vergroting max (x) 12
Lensdiameter (mm) 32
Uittredepupil (mm) 2.7
Schemergetal 19.6
Eyerelief (mm) 14.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2
Gezichtsveld op 1000 meter 87
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Vlinders en insecten
Garantie 2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon 12 x 32 IS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice