Billingham Mini Eventer Cameratas Sage Fibrenyte/Chocolate
Billingham Mini Eventer Cameratas Sage Fibrenyte/Chocolate
489,99

Billingham Mini Eventer Cameratas Sage Fibrenyte/Chocolate

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Mini Eventer Cameratas Sage Fibrenyte/Chocolate

De Billingham Mini Eventer cameratas is een luxe allround schoudertas met een inhoud van 6 liter. De inhoud is 9 liter als je het uitneembare inzetstuk eruit haalt. Het onderste derde deel van de tas is afgewerkt met het stijlvolle Billingham top-grain leer. Deze grote stukken leder die zorgvuldig zijn geselecteerd, geven de tas structuur en helpen ook om de twee diepe voorvakken te vormen. De tas is gemaakt van 3-laags waterdicht canvas en is fraai afgewerkt met massief messing sluitingen.

Ruime cameratas

De buitenmaten van de fototas zijn 360mm x 160mm x 250mm en de inhoud is 6 liter. Het hoofdvak heeft de afmetingen 270mm x 100mm x 210mm. De tas is smaller aan de boven- en onderkant. De breedte is op het smalste punt ongeveer 270mm. De voering van deze cameratas is olijfgroen van kleur en wordt geleverd met een gewatteerd inzetstuk met meerdere losse dividers. In de tas kun je een kleine tot middelgrote DSLR- en systeemcamera’s met 2 à 3 kleine tot middelgrote objectieven veilig opbergen en beschermen. Denk aan een Canon 5D MkIV (zonder batterijgrip), een spiegelloze camera zoals de Fujifilm X-T4, Sony a9ii, Canon R5 of de Nikon Z-7ii. Aan de achterkant van het uitneembare inzetstuk bevindt zich een gevoerde ruimte voor een 11 inch iPad of een vergelijkbaar kleiner apparaat. Het inzetstuk met dividers is uitneembaar waardoor je deze tas ook in enkele seconden om kunt toveren in een casual tas met een inhoud van 9 liter.

Volop gebruiksgemak

Deze Billingham tas heeft een mooie brede schouderband van geweven polyester. Deze zogenoemde Sling is in lengte verstelbaar en bevat een gewatteerd lederen SP50 Shoulder Pad voor extra comfort tijdens het dragen over je schouder. De Mini Eventer heeft handige functies zoals een trolley houder riem, wat erg handig is als je veel reist. Ook heeft de handgreep aan de bovenzijde van deze luxe tas aan de onderzijde een lederen afwerking. Daarnaast zijn de ritsen weerbestendig en zijn er dubbele ritsen aanwezig bij het hoofdcompartiment. Alle Billingham tassen worden in Engeland gemaakt en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Camera veilig vervoeren

De twee voorvakken worden ieder afgesloten met een aparte flap, terwijl het hoofdvak van de tas sluit met een grote klep die over de hele bovenkant en gedeeltelijk over de voorvakken valt. De hoofdklep die het hoofdcompartiment beschermd is gemaakt van 3-laags waterdicht materiaal. Zowel de tassen van Canvas als de FibreNyte modellen hebben een laag butylrubber tussen de materiaallagen die voorkomt dat de stof ooit opnieuw moet worden bespannen. Samen maken de stof en de ritsen deze tas uitzonderlijk weerbestendig. De hoofdflap wordt geopend met het Billingham 'Quick Release Systeem'. Hierbij schuift de bovenkant van de leren riemen over de messing 'Clogballs' om toegang te krijgen. De gespen zijn niet nodig om toegang tot de tas te krijgen, ze hoeven alleen gebruikt te worden om af en toe de spanning tussen de hoofdflap en de voorvakken af te stellen.

Billingham: Niet zomaar een cameratas

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. In de Billingham fabriek werken allerlei getalenteerde en gepassioneerde vaklui dagelijks aan de mooie tassen, die bij fotografen en liefhebbers vanaf het begin al een bijzondere status hebben verdiend. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker. Deze cameratassen, die volledig in Engeland ontworpen en ontwikkeld worden, vertegenwoordigen het typische Engelse oog voor detail.

Specificaties
Merk Billingham
Type tas Schoudertas
Weersbestendig Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 33
Binnenmaat breedte (cm) 21
Binnenmaat hoogte (cm) 10
Lengte 360 mm
Breedte 160 mm
Hoogte 250 mm
Gewicht 1260 gram
Uitneembaar compartiment Nee
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 11 inch
Tabletvak Ja
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Wieltjes mogelijk Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Mini Eventer Cameratas Sage Fibrenyte/Chocolate of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice