FOTO VILLAGE GAAT VERDER ALS CAMERALAND

FOTO VILLAGE GAAT VERDER ALS CAMERALAND

Cameraland uit Alkmaar heeft per 1 juli een belang genomen in Foto Village uit het Twentse Losser. Deze vergaande samenwerking werd onlangs aangekondigd door Bart Bel, eigenaar van Cameraland, en Alex Wächtler en Robin ten Cate van Foto Village. Laatstgenoemde bedrijf zal vanaf heden verdergaan onder de naam ‘Cameraland by Foto Village’.

Foto Village is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1682 die wordt omgeven door het prachtige coulisselandschap dat kenmerkend is voor de streek. De winkel ligt direct aan de Duitse grens en trekt veel toeristen en natuurliefhebbers. Gastvrijheid, service en toegankelijkheid staan voorop. Robin is het gezicht van de winkel, met al 25 jaar ervaring in de fotografie kan hij zijn klanten Uitstekend van passend advies voorzien.

Cameraland deelt de grote passie voor fotografie en heeft dezelfde visie op klantenservice en relatiebeheer. Door een samenwerking aan te gaan kan deze service nog verder worden uitgebreid, o.a. met leenapparatuur en de mogelijkheid om apparatuur te testen. De prachtige omgeving met vrije natuur is hier bij uitstek geschikt voor.

Naast fotoapparatuur is Cameraland gespecialiseerd in verrekijkers en telescopen van alle merken, deze apparatuur wordt ook beschikbaar gesteld in het nieuwe Cameraland by Foto Village. Dit betekent dat het huidige assortiment wordt verbreed en er een grotere doelgroep kan worden aangesproken. Van beginners tot high end pro gebruikers, iedere beeldmaker is hier welkom.

Contact Alkmaar: info@cameraland.nl +31 88 515 0100
Contact Losser: info.fotovillage@cameraland.nl + 31 53 2034 116


html embed google maps