Bushnell H2O 8x42 Porro (donkerblauw)
Bushnell H2O 8x42 Porro (donkerblauw)
159,00

Bushnell H2O 8x42 Porro (donkerblauw)

159,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 53,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell H2O 8x42 Porro (donkerblauw)

De ultieme verrekijker op het water. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden blijft de populaire H2O™-verrekijker aan boord en in je handen met een Soft Texture Grip. Afgedicht door een O-ring en met stikstof gevuld, zijn verbluffende uitzichten verzekerd, hoe nat ze ook worden. Het bijgewerkt lichtgewicht aluminium chassis zorgt voor gemak en comfort in het veld. En om de lichttransmissie en helderheid te maximaliseren, zijn volledig multicoated optica en premium kwaliteit BaK-4 prismaglas inbegrepen.

IPX7 waterdichte constructie

Alle verrekijkers in de H2O-lijn zijn voorzien van een waterdichte en mistbestendige behuizing die bestand is tegen onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten zonder water op te nemen. Deze verrekijker is klaar voor elk avontuur, hoe nat en wild het ook wordt.

Lichtgewicht en duurzaam aluminium behuizing

Het leven in de buitenlucht kan ruw zijn, maar de H2O-verrekijker is klaar voor alles wat je maar kunt bedenken met een sterk aluminium frame dat is omhuld met beschermend rubber die de hoogwaardige glazen componenten beschermt en ervoor zorgt dat ze onder alle omstandigheden scherp en helder blijven. Aluminium chassis voegt vertrouwen toe aan duurzaamheid dat deze verrekijker zelfs de meest slopende omstandigheden aankan. Door het gewicht van het lichaam te verminderen, kunt u deze verrekijker de hele dag comfortabel gebruiken. De bijgewerkte ergonomie met antislip zacht aanvoelend rubber en gemakkelijke griptextuur. Lopers met gemakkelijke grip waar grip telt en textuur langs de zijkanten en de brug van de verrekijker de kans op vallen verminderen en een zelfverzekerd gevoel in de hand geven.

Verbeterd contrast en resolutie voor heldere, rijke beelden

Een volledig glazen, volledig multi-coated optisch systeem gecombineerd met BAK-4 Prisms verbetert het contrast, de resolutie en de lichttransmissie. De prisma's bieden een hoge resolutie en geven meer details om naar te kijken.

Specificaties
Merk Bushnell
Soort Binoculair
Lengte 153 mm
Gewicht 643 gram
Prismatype Porro
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 5
Schemergetal 18.33
Eyerelief (mm) 17
Kortste Scherpstelafstand (meter) 4.5
Gezichtsveld op 1000 meter 116.6
Verrekijker gebruik Licht en compact, Watersport
Garantie 20 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell H2O 8x42 Porro (donkerblauw) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice