Boya BY-HM100 Handheld Microfoon
Boya BY-HM100 Handheld Microfoon
60,00

Boya BY-HM100 Handheld Microfoon

60,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya BY-HM100 Handheld Microfoon

Boya Handheld Microfoon BY-HM100

De BY-HM100 van Boya is een professionele handheld microfoon welke speciaal is ontwikkeld voor ENG producties en interviews. De omnidirectionele karakteristiek zorgt ervoor dat een stem duidelijk vanuit elke richting geregistreerd wordt. De buitenzijde van de microfoon is volledig uit metaal vervaardigd, wat een hoogwaardige en beschermende kwaliteit garandeert. De dynamische werking zorgt ervoor dat de BY-HM100 ideaal is voor het registreren van spraak en zang. Bijkomend voordeel is dat de BY-HM100 geen extra batterij nodig heeft. De BY-HM100 wordt geleverd in een beschermende opbergtas.

Toepassing BY-HM100

De BY-HM100 zorgt voor de basis van een goede geluidskwaliteit. Denk hierbij aan het opnemen van spraak, zang en instrumenten. Dit maakt het een essentiële accessoire voor ENG producties, interviews, muziekproductie en meer. U kunt de BY-HM100 op elke standaard 3-polige female XLR kabel aansluiten en deze verbinden met uw camera.

In de doos:

  • 1x BY-HM100 microfoon
  • 1x Opbergtas
  • 1x Gebruiksaanwijzing
Specificaties
Merk Boya
Microfoon opname Mono
Type microfoon Hand
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR 3 Pin
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya BY-HM100 Handheld Microfoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice