Boya BY-BM2021 Condensator Shotgun Richtmicrofoon
Boya BY-BM2021 Condensator Shotgun Richtmicrofoon
32,95

Boya BY-BM2021 Condensator Shotgun Richtmicrofoon

32,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya BY-BM2021 Condensator Shotgun Richtmicrofoon

Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021

De Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021 is een supercardioïde richtmicrofoon, welke uitermate geschikt is voor video- en geluidsregistratie met uw smartphone en camera. Voor een hoge betrouwbaarheid is deze richtmicrofoon gemaakt van ABS-materiaal en uitgerust met een ingebouwde schokdemper. Hierdoor worden onnodige trillingen, en dus achtergrondgeluiden, geëlimineerd. De microfoon focust zich op geluid aan de voorzijde en vermindert geluiden rondom.

De meegeleverde TRS- en TRRS-kabels zorgen ervoor dat microfoon compatibel is met bijna alle smartphones, tablets, DSLR's en andere camera's die beschikken over een 3.5mm ingang. De microfoon is lichtgewicht en compact, en dus eenvoudig te gebruiken voor handheld-opnamen.

Toepassing BY-BM2021

Omdat de microfoon batterijloos functioneert, hoeft u deze nooit in- of uit te schakelen! De microfoon vindt zijn voeding voornamelijk uit camera's, camcorders en smartphones. Voor gebruik met uw camera bevestigt u de microfoon middels de hotshoe mount. Door middel van de 3.5mm TRS-audiokabel verbindt u vervolgens de camera met de microfoon. Wanneer u de microfoon wilt gebruiken met bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of Mac, verbindt u de 3.5mm TRRS-audiokabel aan uw elektronisch apparaat.

Levering

  • 1x Boya BY-BM2021
  • 1x Hotshoe-mount
  • 1x Windscherm
  • 1x TRS-audiokabel 3.5mm
  • 1x TRRS-audiokabel 3.5mm
  • 1x Opbergtas
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantiekaart
  • 1x Kleurenverpakking
Specificaties
Merk Boya
Microfoon opname Stereo
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Hoogte 77.2 mm
Breedte 49.9 mm
Diepte 168 mm
Gewicht 63 gram
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya BY-BM2021 Condensator Shotgun Richtmicrofoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice