Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C
Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C
98,00

Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C

98,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 32,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C

De Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U is een compacte draadloze microfoonset voor gebruik met smartphones, tablets, DSLR camera's, camcorders, laptops en audiorecorders. De Boya BY-WM3U maakt gebruik van de 2.4GHz band. Zowel de zender als de ontvanger hebben een compacte behuizing wat de Boya BY-WM3U geschikt maakt voor het maken van onder andere instructievideo's, vlogs en interviews. Het geheel wordt geleverd in een draadloze oplaadcase welke naast het opladen ook gebruikt wordt om de zender en de ontvanger met elkaar te verbinden. Ook kunnen de meegeleverde adapters en windkap in deze oplaadcase opgeborgen worden. Het geheel weegt slechts 129 gram waarbij de zender en de ontvanger respectievelijk slechts 10,5 en 9,5 gram wegen. Zowel de zender als de ontvanger zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof.

Betrouwbare verbinding

De BY-WM3U kan ingezet worden voor zowel buiten- als binnenactiviteiten. Elektronische apparaten, metalen en obstakels zoals muren, plafonds en ramen kunnen een negatieve invloed op het signaal hebben. Maar voor de toepassing van de BY-WM3U zult u daar nagenoeg geen hinder van ondervinden.

Wat maakt de BY-WM3U bijzonder?

De BY-WM3U is geschikt voor talloze devices doordat er supersnel gewisseld kan worden tussen de diverse adapters (Type-C, 3,5mm TRS en 3,5mm TRRS). Zowel de zender als de ontvanger zijn heel compact en beide voorzien van een ingebouwde accu welke opgeladen kunnen worden in een bijzondere oplaadcase.

Toepassing Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C

De Boya 2.4GHz Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C is een complete "Reporter-kit" die eenvoudig in gebruik is en door de compactheid bijna niet opvalt tijdens het gebruik ervan. De ontvanger kan met behulp van één van de meegeleverde adapters op het gewenste apparaat aangesloten worden terwijl de zender welke is voorzien van geïntegreerde microfoon met het clipje aan je kleding wordt vastgemaakt. Hierdoor heb je geen last van de microfoon tijdens het gebruik en kun je vrij bewegen.

Draadloze oplaadcase:

De oplaadcase beschikt over een ingebouwde accu waar de zender en ontvanger beide twee keer mee opgeladen kunnen worden. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een voedingsbron en kan de hele set opgeladen worden tussen de opnames door. Bijvoorbeeld wanneer u van locatie gaat wisselen. Het volledig opladen van zowel de zender als de ontvanger duurt ± 2 uur, wanneer deze helemaal leeg zijn. De zender gaat ± 4,5 uur mee op een volle lading terwijl de ontvanger maar liefst ± 8,5 uur op een volle lading mee gaat. Het opladen van de oplaadcase neemt ± 2 uur in beslag.

Meegeleverde adapters:

  • Type-C Adapter: geschikt voor smartphones en tablets.
  • 3,5mm TRS Adapter: geschikt voor DSLR camera's, laptops, camcorders en audiorecorders.
  • 3,5mm TRRS Adapter: geschikt voor smartphones en tablets zonder Type-C aansluiting.
Specificaties
Merk Boya
Type microfoon Lavalier
Type audio accessoire Lavalier/Dasspeld
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Ja
Aansluitingen USB-C
Hoogte 51.8mm
Breedte 15.6mm
Diepte 18mm
Gewicht 9.5gram
Stroomvoorziening Accu
Aantal audio ingangen 1
Aantal audio uitgangen 1
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya 2.4 GHz Dasspeld Microfoon Draadloos BY-WM3U voor USB-C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice