BlackRapid Sport Left Breathe
BlackRapid Sport Left Breathe
79,95

BlackRapid Sport Left Breathe

79,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Sport Left Breathe

BlackRapid Sport Left Breathe

Deze zeer comfortabele riem is specifiek ontworpen voor de linkshandige fotograaf. De riem loopt van de rechter schouder naar de linker heup. De camera hangt dan ondersteboven langs de heup zodat hij snel in positie gebracht kan worden. Door het grote, zacht gevoerde en ventilerende schouderstuk is deze riem ideaal voor de sport- of natuurfotograaf met één camera die zich snel - ongeacht de omstandigheden - moet kunnen verplaatsen. Met de meegeleverde extreem degelijke CR-3 ConnectR karabijnhaak van sterke koper- en zinklegering monteer je de camera veilig via de statiefschroef.

De riem kan gestabiliseerd worden door gebruik van de meegeleverde, snel te monteren Brad Breathe Stabilizing Strap. Deze riem wordt onder de rechterschouder aangebracht, hij voorkomt dat de camera draait. Net behulp van een optioneel verkrijgbare CoupleR strap kun je een extra Sport Breathe riem aansluiten waardoor je een harnas voor twee camera's hebt.

Comfort

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 167 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Sport Left Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice