BlackRapid Hybrid Breathe
BlackRapid Hybrid Breathe
99,00

BlackRapid Hybrid Breathe

99,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Hybrid Breathe

BlackRapid Hybrid Breathe

De Hybrid Breathe van specialist BlackRapid is een veelzijdige slingriem voor het comfortabel dragen van een of twee camera's. Een heel belangrijk element is het forse schouderstuk, comfortabel door gebruik van een gebogen vormgeving en gewatteerde stof met ventilerende mesh afwerking.

De Hybrid Breathe is een voor rechtshandige fotografen ontworpen riem die van de linker schouder naar de rechter heup wordt gedragen. De camera hangt dan comfortabel ondersteboven langs de rechter heup, klaar om snel een opname te kunnen maken. Je kunt ook een tweede (meegeleverde) riem op het schouderstuk aansluiten waardoor je dus twee camera's tegelijk kunt dragen. BlackRapid levert meteen ook een BRAD stabilizer riem mee die je onder je arm kunt monteren waardoor de camera niet kan verdraaien.

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 167 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Hybrid Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice