BlackRapid CoupleR
BlackRapid CoupleR
19,36

BlackRapid CoupleR

19,36

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid CoupleR

BlackRapid CoupleR

De CoupleR is een handig accessoire om twee R-riemen aan elkaar te bevestigen waardoor je een harnas voor het dragen van twee camera's krijgt.

Beschik je over een BlackRapid riem in de R-serie en wil je een tweede camera meenemen, schaf dan een tweede riem plus deze CoupleR aan. Je verbindt de twee riemen aan de achterkant waardoor er een licht en handig harnas voor twee camera's ontstaat. De camera's hangen comfortabel - op de BlackRapid manier - ondersteboven langs je heup, klaar om snel een opname te maken. De CoupleR is gemaakt van oersterk en elastisch materiaal dat zich automatisch aan het lichaam aanpast.

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Draagriem accessoire
Geschikt voor Overige
Verstelbaar Nee
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid CoupleR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice