Benro Slim Statief Kit TSL08CN00
Benro Slim Statief Kit TSL08CN00
149,00

Benro Slim Statief Kit TSL08CN00

149,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Slim Statief Kit TSL08CN00

Het Benro Slim Statief is een lichtgewicht statiefkit met een zeer smalle spider. Hierdoor is het opgevouwen statief heel compact om mee te nemen. Met een draagkracht van 4kg is dit statief ideaal voor mirrorless camera's en kleine DSLR's.

De poten zijn snel en trefzeker vast en los te draaien met behulp van de blauwe draaisluitingen van geanodiseerd aluminium. De draaisluiting hoeft slechts een halve slag te worden gedraaid van vast naar los v.v. Dit werkt dus super snel!
De middenkolom heeft een groef waardoor deze tijdens het gebruik niet kan verdraaien en kan ook ondersteboven in het statief worden geplaatst waardoor er extreem lage standpunten kunnen worden bereikt.
Aan de springveerhaak aan de onderzijde van de middenkolom kan een gewicht worden bevestigd voor nog meer stabiliteit in extremere omstandigheden.

De spider is gemaakt van magnesium waardoor deze licht en toch sterk is. De poten kunnen in 3 verschillende standen, tot nagenoeg plat op de vloer, worden vergrendelde. 
Het waterpas opzetten van het statief is eenvoudig door de ingebouwde waterpas, zowel op de spider als op het balhoofd. 

Het balhoofd is Arca-Swiss compatibel en heeft een eenknopsbediening waardoor de camera zeer snel op de juiste stand kan worden vastgezet. Op de basis van het balhoofd is een 360-graden schaalverdeling aangebracht.
Uiteraard wordt er een Arca-Swiss compatibele cameraplaat bijgeleverd, in dezelfde kleur als de draaisluitingen. Deze quick release plaat heeft een 1/4-inch aansluiting en kan worden vastgezet met de inbussleutel, een muntstuk of schroevendraaier of eenvoudigweg met de hand door middel van de D-ring.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 40
Maximale hoogte (cm) 146.3
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 122.9
Ingevouwen lengte (cm) 51
Eigen gewicht statief (kg) 1.01
Maximaal draagvermogen (kg) 4
Statief materiaal Carbon
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Slim Statief Kit TSL08CN00 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice