Benro Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2
Benro Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2
349,00

Benro Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2

349,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 116,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2

Bas Meelker is Nederlands bekendste landschapsfotograaf en geniet nationale en internationale bekendheid met zijn schilderachtige beelden met doordachte composities. Het overgrote deel van Bas zijn beelden maakt hij met behulp van filters. Hij heeft zoveel kennis en ervaring hiermee dat het voor Benro een logische keuze was om samen met Bas de ultieme filtersets samen te stellen voor fotografen die zich willen verbeteren in de landschapsfotografie.

Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2

Dit is een ideale set voor fotografen die willen starten met het fotograferen met filters en vanaf het begin de optimale beeldkwaliteit willen die past bij hun moderne apparatuur. Voor deze fotografen heeft Bas een set samengesteld met de twee glazen grijsverloopfilters uit de Master-serie (de toplijn van Benro) die Bas zelf dagelijks het meest gebruikt. De filters kunnen worden gebruikt in de kunststof filterhouder en worden bewaard in een luxe beschermende pouch. De set is compatibel met alle 100mm filters van Benro en is dus vrij eenvoudig uit te breiden.

Inhoud van de kit:

  • Grijsverloopfilter 2 stops met harde overgang, Master Series (glas)
  • Grijsverloopfilter 3 stops met zachte overgang, Master Series (glas)
  • Filterhouder (kunststof) voor 100mm filters
  • Lensring voor lenzen met een schroefdraad van 77mm
  • Luxe filterpouch die de filters een zachte bescherming geeft
Over Bas Meelker:

Bas Meelker groeide op in Noord-Holland, alwaar de platte, weidse landschappen de basis legden voor zijn latere passie voor landschapsfotografie. Inmiddels kennen velen Bas als een zeer succesvol, professioneel natuur- en landschapsfotograaf, die zijn passie voor natuur en landschap uit in zijn fotografie. Rustige, ruimtelijke beelden, waarin de tijd even stil lijkt te staan, zijn kenmerkend voor Bas' stijl, evenals het prettige zachte licht, dat bijdraagt aan de serene uitstraling van zijn werk.

Website: www.basmeelker.nl

Portfolio Bas Meelker

Specificaties
Merk Benro
Soort filter Systeemfilter
Filtertype Grijs (ND), Grijsverloop (Graduated ND)
Filtermaat (mm) 100
Maat systeemfilters (in mm) 100
Set Ja
Soort accessoire Filter Etui, Filterhouder
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Bas Meelker Master Filter Kit - FM10M2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice