Atomos AtomX Cast Switching & Streaming Dock
Atomos AtomX Cast Switching & Streaming Dock
306,55

Atomos AtomX Cast Switching & Streaming Dock

306,55

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 102,18 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,82 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos AtomX Cast Switching & Streaming Dock

Met de Atomos AtomX CAST maak je van jouw Atomo Ninja V of Ninja V+ een volledige multi-camera broadcast studio. De AtomX CAST ontleent zijn naam aan "broadcast" en stelt je in staat om te schakelen tussen 4 HDMI-videobronnen en het uitgangssignaal naar verschillende apparaten, zoals een externe monitor, een recorder, een aparte switcher of een live streaming-computer te sturen. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfs-, gebedshuizen-, evenementen-, familie- of studioproductieomgevingen.

Functionaliteit

De AtomX CAST is speciaal ontworpen om op de achterkant van de Ninja V of Ninja V+ te worden gemonteerd en biedt 4 HDMI-ingangen die een mix van verschillende resoluties tot 1080p60 ondersteunen. De monitor kan een enkele afbeelding, Picture-in-Picture of 4-Up-modus weergeven en grafische overlays toevoegen. Het kan programma-, preview-, Picture-in-Picture- en 4-Up-displays naar de HDMI-uitgang sturen. Je kunt de bron voor monitor/uitvoer selecteren met behulp van de 4 bronknoppen, en je kunt de bron ook selecteren met behulp van het touchscreen van de monitor. Er zijn ook 4 programmeerbare functieknoppen om specifieke snelkoppelingen uit te voeren.

Compatibiliteit en stroomvoorziening

Met de monitor bekijk je een preview van je uitzending terwijl je deze tegelijkertijd uitvoert naar een recorder, een monitor, een projector of wanneer je de optionele AtomX Connect gebruikt voor livestreaming met behulp van een computer. Het is compatibel met de meeste streamingplatforms zoals Skype, Zoom, Teams en meer die UVC gebruiken met de meegeleverde USB Type-C-kabel. De AtomX CAST wordt van stroom voorzien via de voedingsadapter die bij je Ninja V of Ninja V+ is geleverd en geeft de stroom door aan de monitor via de accuhouder.

Kenmerken

  • Compact 4-kanaals HDMI-dockingstation
  • Maakt van je Ninja V/V+ monitor een switcher
  • 4 HDMI-ingangen, bronselectieknoppen
  • Gemengde resolutie-uitvoer tot 1080p60
  • Progressief en interlaced conversie
  • UVC/Live Streaming met AtomX Connect
  • Grafische overlays, PiP, streaming-uitvoer
  • Spiegelen, programmeren, preview, 4-Up display
  • Selectie via het touchscreen mogelijk
  • Ondersteuning voor uitvoer naar een opnameapparaat
Specificaties
Merk Atomos
Breedte 160 mm
Hoogte 129 mm
Diepte 49 mm
Gewicht 485 gram
Aansluitingen 2.5mm remote, 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, HDMI, USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos AtomX Cast Switching & Streaming Dock of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice