Atomos Ninja 2023 + Connect
Atomos Ninja 2023 + Connect
1.049,00

Atomos Ninja 2023 + Connect

1.049,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 349,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 23,34 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Ninja 2023 + Connect

De Atomos Ninja 5.2" 4K HDMI Opname Monitor is voorzien van een bijgewerkt besturingssysteem, HDR-monitoring en RAW-opname mogelijkheden. Deze 5.2" on-camera monitor en recorder zijn ideaal voor gebruik op jouw volgende set. De monitor ondersteunt DCI 4K HDMI beelden en kan zelfs ProRes RAW opnemen tot 6K met compatibele camera's. De Ninja behoudt dezelfde vormfactor als zijn voorgangers en is compatibel met de meeste Atomos monitor accessoires, waardoor naadloze integratie met jouw bestaande apparatuur mogelijk is.

AtomOS 11 Besturingssysteem

Speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Ninja, voorziet het AtomOS 11 besturingssysteem jouw monitor van nieuwe functies en een verbeterde pictograminterface voor intuïtievere bediening. Focus Peaking, Zoom, Atomos en ARRI False Color, EL Zone gekleurde belichting, Veilige Gebieden, RecordAssist, PlayBackAssist, SegmentPro en Cine Gids zijn enkele van de vele beschikbare monitor hulpmiddelen. De AtomHDR verwerkingsengine maakt realtime Log naar PQ/HLG voorvertoning mogelijk.

5.2" Touchscreen Display

Het 5.2" IPS touchscreen van de Ninja biedt een resolutie van 1920 x 1080 met een helderheid van 1000 cd/m² voor bekijken bij daglicht. De 10-bit kleurverwerking, Rec.709 kleurengamma en ondersteuning voor kalibratie met Calibrite ColorChecker Display Pro/Plus zorgen voor kleuraccuraat en hoogwaardig monitoren van jouw beeldmateriaal.

Uitgebreide Kleurmogelijkheden

De Ninja ondersteunt het gebruik van geselecteerde log-formaten van Sony, ARRI, JVC, RED, FUJIFILM, Nikon, Panasonic en Canon. Upload aangepaste 3D LUTs naar de monitor en converteer HDR naar Log, HLG, PQ of Dolby Vision formaten.

HDMI Interface, ProRes RAW Opname

De HDMI-ingangs- en uitgangspoorten van de Ninja ondersteunen tot DCI 4K-video met 60 fps in monitoring, opname en weergavemodi. Ondersteunt 3.5K RAW-beelden met 60 fps met geselecteerde camera's. Meer dan 55 verschillende camera's ondersteunen RAW-opname via HDMI met de Ninja tot 6K bij 30 fps.

Kenmerken

  • Verbeterde bediening met AtomOS 11 besturingssysteem
  • 5.2" touchscreen display met hoge helderheid
  • Ondersteuning voor DCI 4K HDMI en ProRes RAW opname
  • Uitgebreide monitor hulpmiddelen en kleuraanpassingen
  • HDMI-interface met opname tot 6K en 3.5K RAW
  • Compatibiliteit met Atomos CONNECT module voor uitgebreide mogelijkheden
  • Transformeer de Ninja met AtomX CAST voor geavanceerde functionaliteit
  • Opname op Atomos Master Caddy II/III en AtomX SSDmini
  • Meerdere voedings- en bedieningsopties voor flexibiliteit

Atomos Connect

Breid de video- en netwerkmogelijkheden van je Ninja V of Ninja V+ monitor uit met de Atomos Connect. De Connect is ontworpen om vlak op de achterkant van je compatibele monitor te passen en wordt bevestigd met twee schroeven. Hij beschikt over een 12G-SDI-ingang en antennes voor Wi-Fi 6-mogelijkheden. De CONNECT ondersteunt Bluetooth LE en Gigabit Ethernet met de geïntegreerde LAN-ingang, zodat u kunt streamen naar netwerkvideoswitches, extra monitoren of bestemmingen zoals YouTube, Facebook en Twitch.Gebruik de CONNECT Camera to Cloud-workflow om proxy-bestanden te uploaden naar Frame.io of Dropbox. Atomos Sync draadloze tijdcode wordt ondersteund door het apparaat om de tijdcode van uw aangesloten camera naadloos te synchroniseren voor een betere systeemintegratie. Een batterijslot uit de L-serie kan het accessoire van stroom voorzien. Het slanke profiel van de CONNECT past bij de compacte vorm van de Ninja V- en Ninja V+-monitoren, zodat je bestaande apparatuur niet wordt uitgebreid.

Specificaties
Merk Atomos
Breedte 151 mm
Hoogte 91.5 mm
Diepte 31 mm
Gewicht 360 gram
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Model Accu NP-F
Aansluitingen 2.5mm remote, 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, HDMI
Type display Touchscreen, Vast display
Resolutie display (pixels) 1920 x 1080
Formaat display (inch) 5.2
LUTs Ja
Geheugenkaart SSDmini
Energieverbruik max (Watt) 30
Maximaal ingangssignaal (bit) 16
Video compressie DNxHD, DNxHR, ProRes
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Ninja 2023 + Connect of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice