Zhiyun Crane 2S
Zhiyun Crane 2S
557,81
557,81

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Crane 2S

De Zhiyun Crane 2S is de ultieme 3-assige gimbal voor professionele filmmakers die hen direct nog meer flexibiliteit bij het filmen biedt. Met zijn geoptimaliseerde motoren is de Crane 2S bijzonder geschikt voor grotere camera's zoals de BMPCC 6K, Panasonic S1H of EOS 1DX. Het ge-update algoritme zorgt voor hoge prestaties en een soepele werking van de gimbal, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Gebruiksvriendelijk, veelzijdig en veilig in gebruik

De Zhiyun Crane 2S is gebaseerd op het klassieke en beproefde ontwerp van de Crane 2, maar heeft moderne extra mogelijkheden. Zo biedt het nieuwe 0,96 inch OLED-display een beter overzicht en zorgt het voor een makkelijkere en duidelijkere navigatie door het gebruikersmenu en een snellere omschakeling tussen de verschillende modi. Dit is nu een fluitje van een cent. Het nieuwe asvergrendelingssysteem is voorzien van een 2 fasen vergrendelingsontwerp en voorkomt zo dat de camera tijdens het transport of het opbergen van de gimbal glijdt.

Modulair ontwerp voor flexibiliteit en compatibiliteit

De Zhiyun Crane 2S beschikt uiteraard over meerdere bevestigingspunten: een 1/4" schroefdraad aan de achterkant van de snelkoppelingsplaat om de camera makkelijk te kunnen verplaatsen tussen verschillende apparaten zoals sliders en statieven, twee 1/4" schroefdraden met kroonwiel, en een 3/8" schroefdraad voor het toevoegen van creatieve aanpassingen aan de gimbal. De TransMount Image Transmitter kan zonder schroeven direct in de bodem van de snelkoppelingsplaat worden geplaatst.

Mobile content? Zet je camera simpel in verticale stand

Het Zhiyun FlexMount-systeem vereenvoudigt het montageproces en beschermt de apparatuur met een dubbel veiligheidsmechanisme. Nu de hoeveelheid content voor weergave op mobiele apparaten als smartphones en tablads steeds verder de overhand krijgt, is het te verwachten dat videomakers ook meer opdrachten voor zogenaamde ‘verticale content’ zullen gaan krijgen. Met de snelkoppelingsplaat, met veiligheidsknop, op de kantel-as, kan de gebruiker in een handomdraai overschakelen naar een verticale camera positie zonder dat er extra accessoires nodig zijn.

Keuze uit zes gimbal-modi

De Crane 2S stabilizer biedt je zes gimbal-modi: Pan following-, Locking-, Following-, Full-range POV-, Vortex- en Go-modus. Je wisselt soepel en snel tussen de verschillende modi met slechts één knop. Daarnaast heb je keuze uit diverse geavanceerde opname-functies, zoals: Panorama, Motionlapse, Timelapse en Long exposure timelapse.


Belangrijkste kenmerken Crane 2S

 • Geschikt voor spiegelreflex-, systeemcamera's en camcorders
 • Gebruiksvriendelijk en veilig snelkoppelingssysteem
 • Vergroot OLED-display
 • Directe en snelle camerabediening
 • Mogelijkheid om verticaal te filmen
 • Tweedelige assenvergrendeling voor veilig vervoer
 • Geavanceerde beeldstabilisatie
 • Voorzien van elektronische follow-focus
 • Accuduur van maximaal 12 uur

In de doos

 • Zhiyun Crane 2S
 • 3 18650 Lithium-ion batterijen
 • 18650 batterij-oplader
 • USB Type-C-kabel
 • Handleiding
Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Compacte camcorders, Spiegelreflex camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Crane 2S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice