YoloLiv Yolomax
YoloLiv Yolomax
1.879,00
1.879,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 626,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 41,81 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving YoloLiv Yolomax

Voeg multi-camera streaming toe aan je Instagram, TikTok, en andere livestream diensten met de YoloMax All-in-One Live Streaming Solution met 32" Touchscreen van YoloLiv. Met een enorm 32" LCD touchscreen display is de YoloMax ontworpen voor makers die een betere controle willen hebben over hun uitzendingen terwijl ze een groot, scherp beeld van hun feed bekijken. Er zijn meerdere manieren om verbinding te maken met het internet, waaronder Ethernet, Wi-Fi en zelfs een mobiele SIM-kaart.De YoloMax heeft twee HDMI, een USB-C ingang, meerdere USB-A ingangen, en een HDMI uitgang voor het bekijken van je stream op een tweede lokaal scherm. Zijn native integratie met Instagram en TikTok maakt het gemakkelijk om snel aan de slag te gaan, en hij is zo ontworpen dat je externe camera's kunt gebruiken bij het streamen, zoals de optionele YoloLiv 1080p PTZ-camera.

Naast multi-cam streaming over verschillende platforms kun je met de YoloMax grafische overlays, picture-in-picture, chroma key toevoegen en overgangseffecten gebruiken bij het wisselen van camera-ingangen. Toekomstige versies van de firmware zullen ook een ingebouwde teleprompter bevatten. Stream tot 1080p60 met de H.264 codec en neem op naar een optionele SD kaart. De YoloMax verwaarloost de audio niet, want hij heeft een line-level audio-ingang, een microfooningang en een hoofdtelefoonaansluiting voor directe audiomonitoring. De YoloMax wordt gevoed via een standaard wisselstroomingang, en hij heeft ook een 12V uitgang om een camera of accessoire van stroom te voorzien.


Toepassingen

Detailhandel, e-commerce, virtueel klaslokaal, online ontwerpers, verkoop op afstand

Touchscreen bediening

De YoloMax heeft een groot 32" touchscreen voor eenvoudige streaming en bediening.

Streaming platforms

Belangrijke streaming platforms zoals Instagram en TikTok zijn direct geïntegreerd in het YoloMax apparaat. Je kunt gewoon inloggen op je sociale account en streamen. De YoloMax ondersteunt RTMP en RTMPS streaming voor compatibiliteit met vele livestreaming diensten.

Functies

De YoloMax werkt als een switcher met diverse picture-in-picture sjablonen en grafische lagen. Hij heeft een ingebouwde encoder die live streaming mogelijk maakt, en kan opnemen op optionele SD-kaarten.

Drie manieren om verbinding te maken

  • Wi-Fi
  • 4G LTE
  • Ethernet

Overlays

  • Je kunt je livestream brandmerken door logo's/watermerken/rollende bijschriften toe te voegen
  • Met aangepaste PiP opties kun je je stream een unieke look en feel geven.
  • Communiceer met je publiek in real time via overlays met commentaar.
  • Ondersteunt Chroma Keying
  • Ingebouwde lower-thirds en geanimeerde countdownsjablonen kunnen worden bewerkt of je kunt je eigen sjablonen toevoegen

SD-kaart invoer

Rol vooraf opgenomen video's in voor intro, countdown, B-rolls of speciale segmenten vanaf een SD-mediakaart.

Alleen gebruiken als monitor en recorder

Je kunt de YoloMax gebruiken, zelfs als je niet live streamt. Neem op, schakel en voeg overlays en overgangen toe om je videoproductie efficiënter te maken.

Specificaties
Merk Yololiv
Breedte 560 mm
Hoogte 840 mm
Diepte 170 mm
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Ethernet, HDMI, USB 3.0, USB-C
Type verbinding Wifi
Type display Touchscreen, Vast display
Resolutie display (pixels) 1080 x 1920
Formaat display (inch) 32
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over YoloLiv Yolomax of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice