Xtorm USB-C Docking Station 13-in-1 - XWD001 - black
Xtorm USB-C Docking Station 13-in-1 - XWD001 - black
179,00

Xtorm USB-C Docking Station 13-in-1 - XWD001 - black

179,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm USB-C Docking Station 13-in-1 - XWD001 - black

De 13-in-1 USB-C Docking Station verbetert je werkplek. Deze universele Dock-oplossing breidt je Windows USB-C laptop of MacBook uit met de poorten die je nodig hebt. USB-C Power Delivery pass through, Ethernet, USB-C poort, 6x USB-A poorten, 3,5mm jack voor audio en microfoon, evenals 2x HDMI 4K/60 en 1x DisplayPort 4K/60Hz – klaar om te gebruiken.

Gewoon aansluiten - zonder zorgen

De Dock is ontworpen om perfect samen te werken met je USB-C laptop, plug-and-play. Hij is gemaakt van aluminium en maakt gebruik van hoogwaardige poorten, zodat je er altijd op kunt vertrouwen. Iedere dag.

Universele oplossing voor twee schermen

Er worden twee verschillende kabels geleverd om je laptop aan te sluiten op het dockingstation. Een van deze kabels is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor een MacBook, de andere voor een Windows-laptop. Dit betekent een soepele ervaring met het opzetten van dubbele 4K/60Hz externe schermen.

Verbeter je werkplek met Xtorm Worx

Dit product maakt deel uit van een breed assortiment aan Xtorm Worx producten, die speciaal zijn ontworpen om je werkplek te verbeteren. Alles werkt naadloos samen, om je zo de hoogste kwaliteit en een soepele ervaring te bieden.

Specificaties
Merk Xtorm
Type kabelproduct Kabel
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, DisplayPort, Ethernet, HDMI, USB 3.0, USB-C
Geschikt voor Computer
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm USB-C Docking Station 13-in-1 - XWD001 - black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice