Wacom Cintiq Pro 24 touch
Wacom Cintiq Pro 24 touch
2.739,00

Wacom Cintiq Pro 24 touch

2.739,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 913,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 60,94 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Wacom Cintiq Pro 24 touch

Wacom Cintiq Pro 24 Touch

De Wacom Cintiq Pro 24 Touch is een groot tekentablet met een hoge kwaliteit IPS-touchscreen en multi-touch functies om al je ideeën tot leven te brengen. Bevorder jouw creatieve creatie met deze tekentablet met een 4K-beeldscherm, 8192 drukniveau's, verschillende on-screen instellingen en compabiliteit voor zowel Windows als Mac. De Cintiq Pro 24 Touch is te verbinden aan je computer door middel van een USB-C aansluiting.

Dankzij het touchscreen van de Wacom Cintiq Pro 24 touch kun je eevnoudig pannen, zoomen of jouw werk roteren met multi-touch, net als op een smartphone. De afstandsbediening plaatst 17 programmeerbare knoppen binnen handbereik zodat je jouw productiviteit kunt verhogen.

4K-UHD Beeldscherm

De Wacom Cintiq Pro 24 Touch beschikt over een 4K-UHD resolutie, waardoor je elk klein detail van jouw kunstwerk kunt zien. Met een color gamut van 99% Adobe RGB ben je er zeker van dat wat je ziet ook hetgeen is dat je daadwerkelijk krijgt. Het geëtste glas met de juiste weerstand tot de tip van de Wacom Pro Pen 2 geeft je precies dat gevoel van werken met pen of potlood en papier. Als je graag meer ruimte wilt om te tekenen, dan is de Cintiq Pro 24 Touch dé perfecte match voor jou.

Verhoogde productiviteit

De Cintiq Pro 24 Touch komt met een aantal oplossingen om de productiviteit te verhogen zodat je makkelijker en sneller aan je creatie kan werken. De ExpressKey Remote beschikt over 17 programmeerbare knoppen binnen handbereik. Het ingebouwde paneel biedt sneltoetsen vanaf slechts één tik.


Wacom Pro Pen 2

De meegeleverde Pro Pen 2 is de nieuwste creatieve pen voor het maken van hoogwaardige creaties. De creatieve pen is 4 keer drukgevoeliger en accurater dan zijn voorganger, en heeft virtueel geen vertraging. Bovendien hoeft de pen niet opgeladen te worden en beschikt het niet over batterijen. Dankzij de tilt-support teken je op natuurlijke wijze, zoals met een potlood of penseel.

Let op: de systeemeisen van deze tekentablet zijn voor Windows 7 of later en voor Mac OS X 10.11 of later.

Kenmerken van de Wacom Cintiq Pro 24 Touch tekentablet

  • 23.6 inch IPS UHD high brightness panel van 3840 x 2160 pixels
  • Pro Pen 2 met 8192 drukniveaus
  • 1.07 biljoen kleuren met 99% Adobe RGB
  • Multi-touch functionaliteit
  • USB-C interface voor optimale prestaties
  • Ingebouwde standaard
  • Windows en Mac compatibel
Specificaties
Merk Wacom
Hoogte 677 mm
Lengte 394 mm
Breedte 47 mm
Aantal knoppen 17
Aantal drukniveaus 8192
Werkgebied lengte (cm) 52.0000
Werkgebied breedte (cm) 29.4000
Ondersteunde besturingssystemen Android, Windows, Windows 10, Windows 7, Windows 8
Tekentablet product type Tekentablet met scherm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Wacom Cintiq Pro 24 touch of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice