Wacom Cintiq 22
Wacom Cintiq 22
1.299,00
1.299,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 433,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 28,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Wacom Cintiq 22

Cintiq 22 DTK-2260 - Maak het met Wacom Cintiq

De Wacom Cintiq 22 creatieve pen display is het perfecte hulpmiddel voor jou als illustrator. Het scherm heeft mooie levendige kleuren, HD-helderheid en een ergonomisch ontwerp. Samen met de supergevoelige Pro Pen 2 levert dit een buitengewoon natuurlijke ervaring. Wacom Cintiq helpt je jouw creatieve ideeën naar een hoger niveau te tillen.

Werk rechtstreeks op het scherm

Wacom Cintiq combineert pen en display voor een naadloze ervaring die zeer natuurlijk aanvoelt. Wacom Pro Pen 2 heeft 8192 drukgevoeligheidsniveaus en een lage activeringskracht, zodat hij zelfs de lichtste penstreken herkent. De pen biedt een geweldige precisie en controle: hij reageert op de hellingshoek van je hand en volgt elke beweging, nauwkeurig en onmiddellijk.

Met behulp van elektromagnetische resonantie (EMR)-technologie betrekt Wacom Pro Pen 2 de benodigde stroom van je Wacom Cintiq. Je hebt dus geen accu nodig. Besteed je tijd aan creatief werk, niet aan wachten tot je apparaat is opgeladen. Bovendien ligt de pen – door het ontbreken van de batterij – goed uitgebalanceerd in de hand, zodat je urenlang comfortabel kunt werken.

Een display die is gebouwd met het oog op creativiteit

Wacom Pro Pen 2 en de slimline 21.5 inch display van de Cintiq zijn ontworpen om topprestaties te leveren. Ze werken samen om je creatieve sessie comfortabel en productief te maken. De display van Wacom Cintiq is voorzien van ontspiegelingsfolie die storende reflecties voorkomt. Door de combinatie met de Pro Pen 2 voelt tekenen op Wacom Cintiq net zo vertrouwd als tekenen op papier. Bovendien is de parallax verminderd: de cursor verschijnt precies waar je hem verwacht. Dat hoge nauwkeurigheidsniveau zorgt ervoor dat tekenen, schetsen en schilderen heel natuurlijk aanvoelt.

De Wacom Cintiq is gemaakt van duurzame, krasbestendige materialen. Dat maakt het een creatief hulpmiddel waarop je vanaf je allereerste project kunt vertrouwen.

De display is voorzien van slipvaste rubberen voetjes én een paar invouwbare pootjes. Hiermee zet je het apparaat snel in de perfecte, stabiele werkpositie om je concepten te ontwikkelen. Binnen enkele seconden ga je van bijna plat naar een hellingshoek van 19°. Met de meegeleverde standaard realiseer je nog meer flexibele en ergonomische posities.

Wacom Pro Pen 2

De Wacom Pro Pen 2 ziet eruit – en voelt aan – als een gewone pen. Daar ben je al mee vertrouwd, dus je hoeft geen nieuwe technieken aan te leren. Je kunt je ideeën meteen tot leven brengen. Elk onderdeel van de pen is ontworpen met het oog op ergonomie en flexibiliteit. Het uitgebalanceerde ontwerp, de rubberen greep en de positie van de twee knoppen aan de zijkant zorgen ervoor dat de pen tijdens het tekenen comfortabel in de hand ligt. Bovendien zijn die knoppen programmeerbaar, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de sneltoetscombinaties in je favoriete software. Je sneltoetscombinaties en instellingen kun je lokaal of online opslaan.

Kenmerken van de Wacom Cintiq 22

  • Voor hobbyisten en professionals
  • Resolutie van 1920p full HD
  • Brede kijkhoeken van 178 graden
  • Ingebouwde inklapbare voetjes
  • Anti-reflecterende coating
  • Inclusief Wacom Pro Pen 2 en standaard
  • Windows en Mac compatibel

Specificaties
Merk Wacom
Hoogte 359 mm
Lengte 40 mm
Breedte 570 mm
Werkgebied lengte (cm) 26.8000
Werkgebied breedte (cm) 47.6000
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Windows, Windows 10, Windows 7, Windows 8
Tekentablet product type Tekentablet met scherm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Wacom Cintiq 22 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice