Tweedehands Sekonic L-478DR Litemaster Pro Elinchrom CM8070
Tweedehands Sekonic L-478DR Litemaster Pro Elinchrom CM8070
Nieuwprijs € 399,00
Occasion prijs
199,00

Tweedehands Sekonic L-478DR Litemaster Pro Elinchrom CM8070

Nieuwprijs € 399,00
Occasion prijs
199,00

Niet meer leverbaar

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Harry's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Goed
Lichtmeter werkt naar behoren, heeft alleen wat gebruikerssporen. Bekijk de foto's voor de staat van deze Sekonic.
 • Grootste voorraad tweedehands
 • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
 • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
 • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
 • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Sekonic L-478DR Litemaster Pro Elinchrom CM8070

Lichtmeter werkt naar behoren, heeft alleen wat gebruikerssporen. Bekijk de foto's voor de staat van deze Sekonic.


Remco's oordeel over deze occasion:

3 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


3 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 3 sterren. Dit houdt in dat dit artikel redelijk gebruikt is en hierdoor lichte gebruikssporen heeft. Dit zijn producten die nog vele jaren meekunnen en de werking ervan is ook nog prima in orde.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Sekonic L-478DR-EL Litemaster Pro

De geavanceerde Sekonic L-478DR-EL Litemaster Pro is een zeer precieze lichtmeter met 2,7 inch kleuren touchscreen en ingebouwde ondersteuning voor het Elinchrom Skyport systeem. Meet zowel het omgevingslicht als het flitslicht en houd tot in de puntjes controle over de complete belichting. Daarbij is het mogelijk om de meter draadloos te verbinden met een flitslamp met het Elinchrom Skyport systeem. Zo stel je van een afstand met stappen van 0,1 het flitsvermogen in. Naast deze handige functie biedt de Litemaster vele intuïtieve opties die ideaal zijn voor zowel video- als fotografen.

Draadloze verbinding en kleuren touchscreen

Het 2,7 inch kleurenscherm zorgt voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bediening. Met een eenvoudige vingerbeweging meet je accuraat de helderheid en de hoeveelheid van het licht. Of trigger draadloos Elinchrom flitskoppen via het Skyport systeem, zodat je exact de output kan bepalen. Via het Skyport systeem is het mogelijk om twintig kanalen onder te verdelen in vier groepen met elk hun eigen lichtwaarde. De meter heeft een bereik van -2 to 22.9 EV bij ISO 100. De handige flitsanalyse-functie meet tegelijkertijd het omgevings- als het flitslicht. Gebruik je een ND of andere filter voor bijvoorbeeld een landschapsshot? De Sekonic L-478DR Litemaster Pro heeft een filtermodus die rekening houdt met de filterfactor tot 12 EV.

Met video-modes

De twee speciale Cine en HD Cine video-modes maken deze lichtmeter ook zeer interessant voor videografen. Deze instellingen geven je toegang tot framerate-selectie van 1 tot 1000fps en sluiterhoekinstellingen van 1 tot 358 graden. Met de meegeleverde Data Transfer software maak je eenvoudig profielen aan voor tien camera's (evt. dezelfde camera met verschillende lenscombinaties) om het dynamische bereik tot in de puntjes te bepalen. Zo houd je met Sekonic L-478DR Litemaster Pro de complete controle over je belichting.Kenmerken
 • Ingebouwde bediening voor het draadloze 2.4Hz EL Skyport systeem
 • Bereik: 30,48 meter
 • 2,7 inch kleuren touchscreen
 • Flitsvermogen regeling en triggering
 • Lichtmeting voor omgevings- en flitslicht
 • Bereik van -2 EV tot 22.9 EV bij ISO 100
 • Flitsanalyse-functie
 • Filtercompensatie-modus
 • HD/ Cine modes
 • Belichtingssterkte en luminantiemeting
 • Contrastfunctie en geheugen voor acht metingen
 • Kalibratie compensatie: (+/-) 1.0 EV (in 1/10 stops)
 • Belichtings compensatie: (+/-) 9.9 EV (in 1/10 stops)
 • Gewicht: 350 gram
 • Maat: 21 x 14,8 x 6 cm
 • Drie AA batterijen
 • Inclusief Draagriem en pouch

Specificaties
Merk Sekonic
Tweedehands beoordeling 3
Laat zien Touchscreen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Sekonic L-478DR Litemaster Pro Elinchrom CM8070 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice