Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM9764
Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM9764
Nieuwprijs € 319,00
Occasion prijs
169,00

Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM9764

Nieuwprijs € 319,00
Occasion prijs
169,00

Niet meer leverbaar

Of 56,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Nette adapter, bekijk de afbeeldingen voor een indruk.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM9764

Nette adapter, bekijk de afbeeldingen voor een indruk.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Nikon FTZ lensadapter - Slimme lensadapterDe Nikon FTZ lensadapter is een geweldige manier om voor Nikon spiegelreflexen ontworpen objectieven op een Nikon Z camera te kunnen gebruiken. Je hoeft na overstappen naar het Nikon Z systeem geen afscheid van je geliefde (en kostbare) Nikkor lenzen te nemen want je kunt ze gewoon blijven gebruiken.


Voor alle Nikkor lenzenDe FTZ lensadapter is van het slimme type, we bedoelen daarmee dat zaken als de automatische scherpstelling en het diafragma blijven werken. Je kunt de adapter gebruiken met elke lens die Nikon ooit voor haar spiegelreflexen heeft ontworpen! Bij oudere objectieven is er uiteraard een aantal beperkingen maar vanaf het type AI kun je gebruik maken van AE of AF/AE. Je maakt in het geval van AF gebruik van de superieure autofocus van de Z camera's, zoals de scherpstelpunten die 90% van het beeld beslaan.


StabiliserendOmdat de Z camera's over ingebouwde IBIS beeldstabilisatie beschikken kun je ook gestabiliseerd werken met oude lenzen zonder beeldstabilisatie. Hierbij schakelt de camera over van een 5-assige naar een 3-assige werking. Bij gebruik van lenzen die wel VR-stabilisatie hebben worden de stabilisatie van de lens en de camera gecombineerd voor een nog grotere effectiviteit.


Weerbestendig


De FTZ adapter is net zoal de Z camera's en de Z objectieven weer- en stofbestendig uitgevoerd zodat hij niet de zwakke schakel in de keten zal zijn.

Specificaties
Merk Nikon
Tweedehands beoordeling 4
Cameramount Nikon Z
Lensmount Nikon Reflex (F)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM9764 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice