Tweedehands Gitzo GT4553S Systematic Series 4 CM8378
Tweedehands Gitzo GT4553S Systematic Series 4 CM8378
Nieuwprijs € 1.579,00
Occasion prijs
899,00

Tweedehands Gitzo GT4553S Systematic Series 4 CM8378

Nieuwprijs € 1.579,00
Occasion prijs
899,00

Niet meer leverbaar

Of 299,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 20,00 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Eric's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Fraai en compleet Gitzo statief inclusief de Gitzo GS3513S midden kolom en de Gitzo GH3382QD kop en het geheel geleverd in zijn originele opbergtas.
Net geheel met bijna geen gebruikgerssporen. Bekijk de foto's voor een indruk.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Gitzo GT4553S Systematic Series 4 CM8378

Fraai en compleet Gitzo statief inclusief de Gitzo GS3513S midden kolom en de Gitzo GH3382QD kop en het geheel geleverd in zijn originele opbergtas.
Net geheel met bijna geen gebruikgerssporen. Bekijk de foto's voor een indruk.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Gitzo GT4553S Systematic Series 4 - Standard 5 secties

De Systematic statievenserie is de high end keuze voor veeleisende professionele fotografen die lange lenzen en zware camera's gebruiken en extreme precisie van hun apparatuur eisen. De Systematic statieven van Gitzo zijn niet alleen de sterkste en meest stabiele statieven op de markt, maar ze zijn ook nog eens modulair. De GT4553S is een traveller statief met 5 segmenten en een maximale werkhoogte van 136 cm. Het maximale draaggewicht is 25 kg, de laagste werkhoogte is slechts 9 cm, het statief meet in ingeschoven toestand slechts 48 cm en het gewicht bedraagt 2,23 kg. Gitzo biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op dit professionele statief.

Ongeëvenaarde stabiliteit

De Gitzo Systematic statieven zijn doorontwikkeld met de nieuwste Gitzo-technologie, waardoor de stijfheid is verhoogd, de prestaties zijn verbeterd en het gebruiksgemak is toegenomen. Bij de nieuw ontwikkelde Carbon eXact buizen wordt de stijfheid van de buizen geoptimaliseerd met behulp van High Modulus koolstofvezeltechniek. De voeten zijn aangepast, ze hebben een diameter van 50 mm en een geïntegreerde bal voor een ongeëvenaarde stabiliteit en het tegengaan van ongewenste beweging. Standaardvoeten met een diameter van 33 mm worden ook meegeleverd.

Modulaire statieven

De Systematic statieven zijn modulair; het bovenste element opent en sluit waardoor elk statief met de Systematic accessoires, zoals een platte topplaat, een getande of ongetande middenzuil of een video half-ball adapter uitgerust kan worden. De poten zijn voorzien van de geavanceerde G-lock-sluitingen met een degelijke en stofdichte vergrendeling. Omdat de statieven over lange poten beschikken maar zonder middenzuil geleverd worden, kan bijna vanaf de grond gefotografeerd worden. De minimale werkhoogte van ongeveer 10 cm is ideaal voor macro of om vanuit een kikvorsperspectief te fotograferen.

Over Gitzo

Gitzo werd in 1917 door Arséne Gitzhoven in Frankrijk opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zelf camera's, maar produceerde ook onderdelen zoals sluiters, filmcassettes en draadontspanners voor andere fabrikanten. Na een moeizame periode in de tweede wereldoorlog bloeide het bedrijf weer op. In 1950 werden statieven en statiefkoppen onder de eigen merknaam geïntroduceerd en het werd al snel de belangrijkste business van het bedrijf.

Specificaties
Merk Gitzo
Tweedehands beoordeling 4
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 9
Maximale hoogte (cm) 136
Ingevouwen lengte (cm) 48
Eigen gewicht statief (kg) 2.23
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Gitzo GT4553S Systematic Series 4 CM8378 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice