Tweedehands Canon EF 2.0x II Extender CM9521
Tweedehands Canon EF 2.0x II Extender CM9521
Nieuwprijs € 225,00
Occasion prijs
279,00

Tweedehands Canon EF 2.0x II Extender CM9521

Occasion prijs
279,00

Niet meer leverbaar

Of 93,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
Nette extender die naar behoren werkt. Bekijk de afbeeldingen voor een indruk.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Canon EF 2.0x II Extender CM9521

Nette extender die naar behoren werkt. Bekijk de afbeeldingen voor een indruk.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.De effectieve opening van de lens wordt vergroot met respectievelijk twee stops. Autofocus werkt niet wanneer de effectieve maximale opening groter is dan f/5,6 (groter dan f/8 bij de EOS 1D series).KenmerkenStof- en vochtbestendige constructie

Vergroot de brandpuntafstand van het basisobjectief met 2x

Minimaal verlies aan prestaties

Reduceert de interne reflectie voor een hogere beeldkwaliteit

De EF 2x II verdubbelt de brandpuntafstand van elke lens en reduceert het lensdiafragma met twee stappen

Dit model is de opvolger van de EF 2x en biedt een aantal verbeteringen voor een nog hogere beeldkwaliteit. Met deze extender kunnen praktische aspecten en functionaliteit worden gecombineerd met een nieuw optisch systeem waarmee de brandpuntafstand van het basisobjectief met 2x wordt vergroot. Hierbij treedt een minimaal verlies aan prestaties of beeldkwaliteit op. Deze extender heeft een stof- en vochtbestendige constructie en is ontworpen om het EOS systeem te versterken. De extender is afgestemd op de EOS-1V en IS superteleobjectieven in de L-serie en vormt hiermee een zeer stof- en waterbestendige combinatie.

De EF 2x II is aan de binnenzijde van de objectieftubus voorzien van verbeterde antireflecterende materialen en rond de buitenranden van de lenzen is een verbeterde coating aangebracht om beeldschittering te voorkomen. Al deze verbeteringen stellen professionele fotografen in staat opnames te maken met een hogere beeldkwaliteit dan ooit tevoren.Specificaties
Merk Canon
Tweedehands beoordeling 4
Diameter/doorsnede 72 mm
Lengte 58 mm
Vergroting (x) 2.0
Lenselementen 7
Lensgroepen 5
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Gewicht 265 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Canon EF 2.0x II Extender CM9521 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice