Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD Nikon F
Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD Nikon F
777,00

Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD Nikon F

777,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 259,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 25,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD Nikon F

Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD - Lichtsterke groothoek prime

De Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD is een groothoek full-frame prime met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit, een hoge lichtsterkte en een prachtige bokeh. De klassieke brandpuntsafstand van 35 mm wordt al gedurende generaties als ideaal beschouwd voor vele takken van de fotografische sport; zoals straat- en reportagefotografie en fotojournalistiek. Deze versie is ontwikkeld voor Nikon DSLR's.

SP kwaliteit

De SP 35mm f/1.4 Di USD is ontwikkeld ter gelegenheid van de viering van het 40 jarig bestaan van de Tamron SP objectiefserie. De lenzen in deze SP (Super Performance) serie werden (vanaf 1979 tot nu) ontworpen voor de (semi)professionele fotograaf en de bouw- en beeldkwaliteit waren/zijn van een hoog niveau. Dat geldt ook voor de SP 35/1.4 Di USD die uiteraard voorzien is van een actueel optisch ontwerp met diverse soorten hoogwaardig glas en effectieve coatings. Hierdoor is de beeldkwaliteit extreem hoog.

Lichtsterkte en bokeh

De lens heeft een hoge lichtsterkte van maar liefst F1.4 waardoor je ook bij weinig licht uit de hand kunt fotograferen of filmen. De lichtsterkte is ook handig om een kleine scherptediepte te krijgen, mooi om bij groeps- en portretfoto's je onderwerp tegen een onscherpe achtergrond af te laten steken. De lens beschikt over een diafragma met afgeronde lamellen waardoor je een mooie bokeh krijgt. Tamron garandeert ook een goede werking van alle functies bij gebruik van deze lens op een Nikon Z-systeemcamera met de originele FTZ lensadapter.

Specificaties
Merk Tamron
Lensmount Nikon Reflex (F)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Diameter/doorsnede 81 mm
Lengte 103 mm
Gewicht 805 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 14
Lensgroepen 10
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.4
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.2
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tamron SP 35mm f/1.4 Di SD Nikon F of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice