Steiner Wildlife 8x42
Steiner Wildlife 8x42
674,10

Steiner Wildlife 8x42

674,10

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 224,70 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 15,00 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Wildlife 8x42

Steiner Wildlife 8x42 Verrekijker

De Steiner Wildlife 8x42 is de ideale verrekijker voor iedereen die op zoek is naar een stevige kijker van hoge kwaliteit voor allround gebruik. Deze verrekijker omvat alles waar Steiner voor staat: innovatie, extreme stevigheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en haarscherp beeld. Ook in slechte weersomstandigheden laat de Wildlife 8x42 je niet in de steek. Met een vergroting van 8x is het beeld goed stabiel te houden. De grote diameter van 42mm zorgt ervoor dat de verrekijker ook in de schemer te gebruiken is.

Steiner High-Definition Optics

De High-Defintion Optics van Steiner zorgen voor een haarscherp beeld met veel contrast en heldere kleuren. De hoogwaardige coating en hoge lichttransmissie zorgen voor een helder en licht beeld, ook wanneer er buiten weinig licht is.

Steiner Distance-Control

Het Steiner Distance-control-system zorgt ervoor dat je geen tijd verliest wanneer je snel moet handelen. De geschatte afstand kan ingesteld worden op het XL focus wiel, waarna je de scherpte enkel nog hoeft te fine-tunen.

Steiner Fast-Close-Focus

Het Fast-Close-Focus central focuswiel hoeft maar een klein beetje, traploos, gedraaid te worden voor een scherp beeld, of je nu ver weg kijkt of heel dichtbij. Je kan zelfs vanaf een afstand van 2 meter al scherpstellen! Het centrale focuswiel is gemakkelijk te gebruiken.

Extreme stevigheid

De Steiner verrekijkers kunnen temperaturen van -20°C tot +80°C aan, dankzij de lichtgewicht magnesium behuizing, die vrij van corrosie en schokbestendig is. De comfortabele NBR-Longlife rubberen behuizing is bestand tegen olie, zuren of klimaatinvloeden. Zelfs in extreem natte omstandigheden, hitte of kou, blijft het oppervlak antislip. De stikstofdrukvulling zorgt ervoor dat de verrekijker niet kan beslaan en er geen condens kan vormen binnenin de kijker. De Wildlife 8x42 is bovendien drukwaterbestendig tot een diepte van 3 meter.

Ergonomisch ontwerp

De Wildlife 8x42 heeft een rubberen behuizing en rubberen instelwielen. Het ergonomische design zorgt er, samen met het rubber, voor dat het instellen van de verrekijker geen geluid maakt. De eyecups zijn opvouwbaar en gemaakt van zacht siliconen materiaal. Deze eyecups houden invallend licht tegen. Ook brildragers kunnen de verrekijker gebruiken, omdat de eyecups weggevouwen kunnen worden. De verrekijker heeft inhammen voor je duimen voor een perfecte grip, zelfs met handschoenen.

Steiner Clicloc draagriem bevestiging

De Wildlife 8x42 verrekijker is voorzien van Clicloc draagriem bevestigingspunten, zodat een nekriem met één druk op de knop bevestigd en losgehaald kan worden. Met de draagriem hangt je verrekijker altijd binnen handbereik en klaar voor gebruik. De Wildlife 8x42 heeft een extra groot blikveld, zodat je niks mist.

Specificaties
Merk Steiner
Soort Binoculair
Lengte 135 mm
Hoogte 60 mm
Breedte 175 mm
Gewicht 725 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 5.25
Schemergetal 18.33
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2
Gezichtsveld op 1000 meter 125
Verrekijker gebruik Safari en natuur
Garantie 10 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Wildlife 8x42 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice