Datacolor SpyderX Create Kit
Datacolor SpyderX Create Kit
299,00

Datacolor SpyderX Create Kit

299,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,35 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Datacolor SpyderX Create Kit

De Datacolor Spyder Create Kit is de ideale set om jouw workflow sneller en makkelijker te maken. De set bestaat uit de SpyderX Pro, ColorReader EZ, Spyder Tripod, Spyder USB-C en de Spyder Shelf. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om fotografie en nabewerking makkelijker te maken dan ooit tevoren.

SpyderX Pro

Komen je kleuren van je print niet overeen met de kleuren van je print?
Dan is het de hoogste tijd om je monitor te kalibreren. Met de professionele soft- en hardware van Datacolor is het een fluitje van een cent. Zo ben je verzekerd dat je foto's, ontwerpen en video's altijd de juiste kleurweergave hebben. Fletse kleuren, of rare kleurzwemen zijn verleden tijd. Met de Color Spyder X Pro ben je gerandeerd van een correcte kleur kalibratie over al je monitoren.  Het is namelijk mogelijk om meerdere monitoren op elkaar af te stemmen op verschillende locaties en zelfs als de lichtinval op schermen varieert.

  • Vele malen sneller dan oudere modellen
  • Gedetailleerde schaduw
  • Perfecte witbalans
  • Eenvoudige kleurkalibratie

ColorReader EZ

Scan elke kleur om verf en digitale kleurwaarden direct te matchen en te coördineren, met behulp van de handige app kun je gemakkelijk kleuren opslaan en delen. De ColorReader EZ is zeer compact waardoor je altijd en overal kleuren accuraat kunt meten. Verbind de ColorReader EZ via Bluetooth aan jouw telefoon en bereik sneller dan ooit de juiste look die je zoekt.Spyder Tripod

Het Datacolor® Spyder statief is een essentieel fotografiehulpmiddel met meerdere gebruiksmogelijkheden. Stabiliseer de camera voor heldere scherpe beelden bij weinig licht en lange sluitertijden. Het statief is hiermee perfect voor landschappen, architectuur, nacht, video's en vloggen. Met de flexibele poten zet je de camera in optimale hoeken en hoogtes, zodat je niet beperkt bent tot vlakke oppervlakten. Het statief is met zijn hoogte van 18,5 centimeter makkelijk mee te nemen. Het weegt slechs 45 gram en heeft een draagvermogen van maximaal 275 gram.

Spyder USB-C

De Datacolor Spyder USB-C past op USB-A-kabels, zodat je deze op USB-C-poorten kunt aansluiten. De USB-C is geschikt voor de nieuwe Apple-producten en is compatibel met Mac, PC, iPad Pro en Android-apparaten.

Spyder Shelf

De Datacolor Spyder Shelf kan gemakkelijk bevestigd worden aan de monitor van jouw computer. Je kunt de Spyder Shelf gebruiken met de SpyderX Pro en SpyderX Elite displaykalibratietools. De SpyderX Pro en SpyderX Elite, evenals de oudere Spyder5PRO en Spyder5ELITE, hebben een functie voor het meten van kamerlicht. Deze functie wordt gebruikt om de kamerverlichting te meten vóór de kalibratie en vervolgens een geschikte monitorhelderheid en witpunt voor te stellen.

Specificaties
Merk Datacolor
Meting omgevingslicht Ja
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Windows
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Datacolor SpyderX Create Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice