Sony HXR-NX100 Camcorder
Sony HXR-NX100 Camcorder
1.899,00

Sony HXR-NX100 Camcorder

1.899,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony HXR-NX100 Camcorder

Professionele Full-HD camera

De Sony HXR-NX100 is een professionele Full HD-camcorder met een relatief grote 1 inch EXMOR R beeldsensor en een superieure Sony G-lens met 12x zoom. De opnamen worden in XAVC S, AVCHD 2.0 of SD op SD-kaartjes opgeslagen. Door de aanwezigheid van twee XLR-audio-interfaces kun je professionele XLR-microfoons aansluiten.

Grote beeldsensor

De HXR-NX100 is voorzien van een 1 inch EXMOR R CMOS sensor met 14.2 miljoen pixels. Deze sensor wordt belicht vanaf de achterkant waardoor er meer licht binnenkomt, de camera heeft daardoor een hogere lichtgevoeligheid en een uitstekende verhouding tussen ruis en signaal. Deze 1 inch sensor is veel groter dan de sensor die in de meeste videocamera's wordt gebruikt en dat heeft verschillende voordelen, zoals een betere beeldkwaliteit en een kleinere scherptediepte.

Superieure lens

De Sony HXR-NX100 is uitgerust met een vast aangebouwde zoomlens. Deze 9.3-111.6/2.8-4.5 G-lens heeft een geweldige beeldkwaliteit met een hoge scherpte en een prachtige kleurweergave. Omgerekend naar full-frame beschik je over een zoombereik van 29-348mm (16:9) of 36-426mm (4:3), zodat je elke cinematografische uitdaging aan kunt. Door de optische beeldstabilisatie kun je met langere sluitertijden uit de hand filmen zonder gevaar voor bewegingsonscherpte.

Dual SD-slot

De camera beschikt over twee slots voor SD-geheugenkaartjes en dat biedt handige mogelijkheden. Het ene slot biedt alleen toegang aan SDHC/SDXC-kaartjes, terwijl je bij het andere slot ook MemoryStick Pro Duo kaartjes kunt gebruiken. In de 'SIMUL'-modus wordt een opname tegelijkertijd op twee kaartjes opgeslagen en bij 'Relay' schakelt de camera automatisch naar opname op het tweede kaartje over als de eerste vol is. Het is ook mogelijk om in de SIMUL-modus elk van de twee startknoppen aan een kaartje toe te wijzen.

Extra's

De NX100 is uitgerust met een elektronische zoeker met 1.55 miljoen beeldpunten en een uitklapbaar lcd-cherm met 1.55 miljoen beeldpunten en een diagonale maat van 3.5 inch. De camera is verder uitgerust met een ND-filter met drie sterktes: 1/4, 1/16 en 1/64, waardoor je overbelichting kunt voorkomen en met grotere lensopeningen kunt filmen. Door de Multi-Interface Shoe kun je compatibele accessoires zoals de HVL-LBPC videolamp of de UWP-D microfoon zonder kabels aansluiten.

Specificaties
Merk Sony
Type videocamera (Semi) Pro videocamera
Breedte 171 mm
Diepte 187 mm
Hoogte 371 mm
Afstandsbediening Ja
ND filters ingebouwd Ja
Type ingebouwde ND filter(s) 1/4, 1/16, 1/64
Handmatig in te stellen Audio, Belichting, Focus, ND filters, Witbalans
Video resolutie Full HD
Video compressie AVCHD, XAVC S
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 50
Type sensor 1 Inch
Kleurtemperatuur max (K) 15000
Kleurtemperatuur min (K) 2300
Langste sluitertijd (sec) 0.6
Kortste sluitertijd 1/10000 sec
Lens verwijderbaar Nee
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4.5
Maximale brandpuntsafstand (mm) 111.6
Minimale brandpuntsafstand (mm) 9.3
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 348
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 29
Filtermaat (mm) 62
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Aantal audio ingangen 2
Model Accu NP-F770
UHS type UHS-I
Aantal geheugenslots 2
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Productbeoordelingen
2 reviews
“Solide camera, prettig in gebruik en goede beeldkwaliteit!”
Beoordeling door Joshua (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Solide camera, prettig in gebruik en goede beeldkwaliteit!
“Een betere koop voor deze prijs vind je niet!”
Beoordeling door Daan (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Deze Sony camcorder heeft ongelofelijke beeldkwaliteit in situaties met minder goed licht. Makkelijk in gebruik en veel opties voor geluid. Een betere koop voor deze prijs vind je niet!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony HXR-NX100 Camcorder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice