Sony ACC-TRDCY accu en USB-lader voor RX0
Sony ACC-TRDCY accu en USB-lader voor RX0
59,00

Sony ACC-TRDCY accu en USB-lader voor RX0

59,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony ACC-TRDCY accu en USB-lader voor RX0

Handige accessoireset voor de Sony RX0

De Sony ACC-TRDCY is een accessoireset met een originele NP-BJ1-accu plus een handige USB-lader voor de Sony RX0-camera. De 3.7V/2.6Wh accu heeft een capaciteit van 700mAh en dankzij de Lithium-Ion-techniek kun je hem op elk moment opladen, dus ook als hij nog niet geheel leeg is, zonder dat de capaciteit in de loop der tijd vermindert. De meegeleverde USB-lader werkt superhandig; je schuift de accu in de lader waarna je hem op een USB-kabel aansluit. Je kunt hierdoor de accu op veel manieren en plaatsen opladen: via een USB-lichtnetadapter, een USB-poort van je computer, een powerbank of via een USB-adapter in de auto.

De aanschaf van een of meerdere extra accu's is zeer aan te bevelen bij digitale camera's. Na het inschakalen van de camera begint het stroomverbruik meteen, ook als je geen opname maakt. Bij koud weer verliest de accu extra snel capaciteit, je kunt dan het best een extra accu onder je kleren tegen je lichaam bewaren.

Specificaties
Merk Sony
Soort product Lader
Accu inbegrepen Ja
Aantal batterijen 1
Voor aantal accu's 1
Universele lader Nee
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Model Accu NP-BJ1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony ACC-TRDCY accu en USB-lader voor RX0 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice