Sirui Monopod P-324SR
Sirui Monopod P-324SR
239,00

Sirui Monopod P-324SR

239,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Monopod P-324SR

Eric over de Sirui monopod P324 SR:

van deze aankoop heb ik nog geen moment spijt gehad. Met een beetje handigheid kan je hiermee supercoole shots maken die met een traditioneel statief echt onmogelijk zijn. Denk aan zoom en slide bewegingen en doordat de voet super stevig is kan ik mijn set erop laten staan zonder bang te hoeven zijn dat deze omvalt. Echt ideaal als ik de behoefte heb me snel te willen verplaatsen. En het statief is deelbaar zodat het ook voor zeer lage standpunten te gebruiken is.


De Sirui Monopod P-324SR is licht van gewicht, uitermate stabiel en zeer handig bij natuur- en sportfotografie waarbij je snel van positie moet kunnen wisselen. Met vier secties haalt de P-324SR een maximale hoogte van 175 cm. De P-324SR beschikt over een afneembare driepoot die steun biedt als je voor langere tijd aan het werk bent. Het vergrendelsysteem is bovendien zeer betrouwbaar. De driepoot kan ook fungeren als tafelstatief door hem los te draaien van de monopod.ntimeter en ingeschoven meet hij slechts 72 centimeter. Hierdoor neem je de monopod gemakkelijk mee op excursie.


Je ontvangt op alle Sirui statieven levenslange garantie!

Specificaties
Merk Sirui
Ingevouwen lengte (cm) 72
Verstelmechanisme Draairingen
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Maximale hoogte (cm) 175
Minimale hoogte (cm) 72
Statief materiaal Aluminium
Statiefopties algemeen Voor video
Statiefopties poten Vloerspreider
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Monopod P-324SR of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice