Sigma Lenzenproeverij

Sigma Lenzenproeverij 5 & 6 maart

Sigma maakt zeer hoogwaardige lenzen voor systeem- en spiegelreflexcamera's met een Canon, Nikon, Sony of Leica L vatting en is hiermee een volwaardig alternatief voor de merkspecifieke lenzen. Ben jij nieuwsgierig naar Sigma en wil je graag zelf ervaren hoe goed deze lenzen presteren op jouw camera? Op 18 en 19 december heb je de kans om een Sigma objectief eens goed uit te proberen! Tijdens de lenzenproeverij kun je gratis een Sigma objectief lenen. Het concept is eenvoudig: je geeft vooraf aan welke lens je wilt testen, je haalt hem op in de winkel en een paar uur later breng je deze weer terug.

Fotogfraferen in - en rondom Alkmaar

Tijdens de Sigma Lenzenproeverij krijg je ruim 3 uur uur beschikking over een Sigma lens naar keuze, genoeg tijd dus om er eens lekker op uit te trekken. Zo kun je naar de historische binnenstad van Alkmaar, maar je hebt ook genoeg tijd om naar het bos of het strand te gaan. Of wat dacht je van een mooi tochtje door de Eilandspolder? Met de auto ben je binnen 20 minuten in dit prachtige natuurgebied!

Welke lens wil jij lenen?

Voor deze lenzenproeverij hebben we een formulier opgesteld met een overzicht van alle lenzen waaruit je kunt kiezen. Let er hierbij goed op dat je de juiste vatting kiest voor jouw camera.

Hoe werkt het?

  • Vul onderstaand formulier in om een lens en een tijdvak te reserveren
  • Kom rond het afgesproken tijdstip de lens in de winkel afhalen
  • We werken met een borg. Je kunt zelf kiezen of je een geldbedrag van 70% van de nieuwprijs als borg betaalt of dat je een geldig legitimatiebewijs achterlaat
  • Wij sturen bericht terug om de reservering te bevestigen
  • Neem voor vragen contact op met de winkel

Let op: Als je op 5 of 6 maart zelf nog contact met ons wil opnemen, kun je het beste bellen. Dat gaat sneller dan het formulier invullen.

 

Wat maakt Sigma bijzonder

Sigma is een Japanse fabrikant van optische apparatuur en is in 1961 opgericht. Waar veel camera's en lenzen gedeeltelijk of volledig in China gemaakt worden, produceert Sigma alles in Japan. Van de meest hoogwaardige lenselementen tot de kleinste schroefjes. Zo heeft Sigma de ultieme kwaliteitscontrole en kan het garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van de lenzen. De objectieven van Sigma staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.