Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary Canon
Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary Canon
429,00

Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary Canon

429,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary Canon

Sigma is bij het ontwerp van de 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM uitgegaan van slechts één uitgangspunt: hoe breng je compactheid, licht gewicht en veelzijdigheid in dienst van ongeëvenaarde optische klasse.

De Sigma 18-300mm 3.5-6.3 DC MACRO OS HSM is een geweldige allround statief waarmee je in vrijwel elke situatie goed uit de voeten komt. Met 4 FLD glaselementen en 1 SLD (Special Low Dispersion), een herontwikkelde ingebouwde beeldstabilisatie in een verrassend compacte lens is dit een de ideale reispartner. Dit soort walk-around lenzen mag zich in een grote populariteit verhogen en de Sigma 18-300mm Contemporary is een mooi alternatief voor wie de maximale brandpuntsafstand van de 18-200mm C nog te kort vindt. Het objectief heeft ook prima macro-mogelijkheden, met een korte minimale scherpstelafstand van maar 39 centimeter hoef je nooit meer van objectief te wisselen.


Kenmerken

  • 16,6 x high ratio zoom
  • Excellente optische prestaties door de toepassing van 4 FLD (‘F’ Low Dispersion) glas elementen en 1 SLD (Special Low Dispersion) glazen element. Dit betekent minimale chromatische aberratie en uitzonderlijk goede prestaties in het tele-zoom gebied.
  • De beste optische elementen per focale lengte toegepast, dit levert superieure beeldkwaliteit over het hele zoombereik op: van macro tot tele-zoom. Bovendien worden afwijkingen binnen het groothoek bereik worden optimaal gecompenseerd.
  • Volledig herontwikkelde optische beeldstabilisatie (OS). Door het OS-systeem volledig te vernieuwen, inclusief het algoritme van de firmware bereikt Sigma dit 3.5 stops compensatie.
  • Baanbrekende (optische) innovatie: een speciaal gemaakt close-up objectief. De 18-300mm F3.5-6.3 DC OS HSM I C heeft een minimale focusafstand van 39 centimeter, een maximale vergroting van 1:3 en de werkafstand is 14 centimeter, vergelijkbaar met macro objectieven. Het optionele en exclusieve close-up objectief maakt een maximale vergrotingsratio van 1:2 mogelijk. Zelfs met het close-up objectief bevestigd laten foto’s gemaakt met de maximale vergrotingsratio, op 300mm en oneindig een minimaal verschil in MTF zien.
  • Macro-zoom voor verbeterde macro fotografie. Door eenvoudig de zoom ring te draaien kunnen fotografen close-ups maken van bijvoorbeeld bloemen of kleine voorwerpen. De maximale vergrotingsfactor op verschillende focale afstanden wordt aangegeven op de lens, waardoor de fotograaf eenvoudig kan aflezen wat de grootte is van het onderwerp op de sensor.

Vatting: Sigma, Canon, Nikon, Sony, Pentax
Optische beeldstabilisatie niet verkrijgbaar voor Sony en Pentax.

Drie jaar garantie op Sigma objectieven!
Standaard zit er op een objectief van Sigma 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer je jouw objectief registreert wordt de garantie verlengd met 24 maanden. Klik hier om jouw objectief te registeren.

Specificaties
Merk Sigma
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 79 mm
Lengte 102 mm
Gewicht 584 gram
Type lens Groothoek, Standaard, Tele, Universele zoomlens
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 18
Maximale brandpuntsafstand (mm) 300
Lenselementen 17
Lensgroepen 13
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.5
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 6.3
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.33
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 39
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
2 reviews
“Na op internet mijzelf helemaal suf te hebben gelezen mocht ik bij Cameraland verschillende lenzen proberen om in de praktijk te zien en voelen wat de lenzen die ik op het oog had in huis hadden”
Beoordeling door Henk (geplaatst op 29-05-2018)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Na op internet mijzelf helemaal suf te hebben gelezen mocht ik bij Cameraland verschillende lenzen proberen om in de praktijk te zien en voelen wat de lenzen die ik op het oog had in huis hadden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Sigma 18-300, groot bereik, handzaam en snelle AF. De foto’s die ik er tot nu toe mee heb gemaakt zijn prima in orde, voortaan op reis minder sjouwen maar nog steeds fijn foto’s maken. Bedankt Rob van Cameraland, voor de genomen tijd, moeite en niet te vergeten: kopje koffie.
“Het is een leuke bereik”
Beoordeling door Tinus (geplaatst op 21-12-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een leuke bereik. Je kan hier erg leuke foto's mee maken.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice