Sennheiser MKE 600 + MKE 200 Promo
Sennheiser MKE 600 + MKE 200 Promo
265,00

Sennheiser MKE 600 + MKE 200 Promo

265,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sennheiser MKE 600 + MKE 200 Promo

Ontvang nu tijdelijk een gratis MKE 200 bij de MKE 600, OP = OP, geldig t/m 31 december 2022.

De Sennheiser MKE 600 is een compacte richtmicrofoon, speciaal ontworpen voor een camcorder of DSLRcamera. Met deze microfoon ben je verzekerd van prachtige geluidsopnamen bij je videobeeld. De MKE600 heeft een hoge richtgevoeligheid. Zo worden alle geluiden aan de voorkant van de microfoon geregistreerd, terwijl (ongewenst) geluid van de zijkanten en de achterkant van de microfoon gedempt wordt. Deze microfoon neemt uitstekend lage frequenties op, waardoor je eenvoudig en verstaanbaar de stem van een spreker opneemt. Hierdoor is deze microfoon ook ideaal als je bijvoorbeeld een interview of reportage opneemt.De hoge gevoeligheid en het ruisarme circuit van de MKE 600 ontsluiten een verbeterde geluidskwaliteit zonder extreme versterking op lawaaierige camera voorversterkers. Met een natuurlijke roll-off bij 40 Hz en een selecteerbaar low-cut filter bij 100 Hz, kan de MKE 600 een heldere verstaanbaarheid leveren en tegelijkertijd laagfrequente ruis zoals gerommel dempen. Bovendien bevat de frequentierespons een lichte stijging van de hoge tonen om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren.

De lichte en duurzame metalen behuizing garandeert een betrouwbare stevigheid zonder je installatie te verzwaren. Met de meegeleverde schoenklem kun je de MKE 600 aan een camera of statief bevestigen. Sluit de XLR-uitgang van de microfoon aan op een XLR-uitgeruste microfoonvoorversterker of gebruik de meegeleverde adapterkabel om hem aan te sluiten op de 3,5 mm microfooningang van een camera.

Komt met de Sennheiser MKE 200

De Sennheiser MKE 200 is een directionele microfoon voor montage op camera's met ingebouwde windbescherming en schokabsorptie voor beter camerageluid. Inclusief TRS- en TRRS-spiraalkabels van 3,5 mm voor compatibiliteit met DSLR's, camera's zonder spiegel en mobiele apparaten.

Kwaliteitsgeluid

De 10" lange MKE 600 gebruikt een interferentiebuis en een supercardioïde/lobar polair patroon voor een uitgesproken richtingsgevoeligheid on-axis samen met een aanzienlijke demping van geluid dat aan de zijkanten en achterkant binnenkomt, waardoor de MKE 600 veel effectiever is in het vastleggen van verre bronnen dan de omnidirectionele microfoons die je in de meeste camera's vindt.

Bass Roll-Off

De MKE 600 vermindert op natuurlijke wijze sub-bas frequenties onder 40 Hz om onnatuurlijke bas opbouw te voorkomen. Activeer het schakelbare laag-af filter bij 100 Hz om meer laagfrequent geluid van gewone bronnen zoals airconditioners en verkeer af te voeren.

Batterij- of fantoomvoeding

Deze shotgunmicrofoon werkt op 48 V fantoomvoeding, maar omdat niet alle camera’s deze voeding kunnen leveren, werkt hij ook op één 1.5 V AA batterij. Aan de 'low batt' indicator op de microfoon zie je exact hoeveel batterij je nog over hebt. Bij de microfoon zit een plofkap, die het effect van windgeruis minimaliseert. In combinatie met de robuuste metalen behuizing, kan je deze richtmicrofoon prima inzetten tijdens opnamen buiten. Met behulp van de handige geïntegreerde cameraschoen en shockmount monteer je de MKE 600 op de camera.

Ideaal voor montage op camera, statief of boompole

De MKE 600 wordt geleverd met een schoenklem voor eenvoudige plaatsing op je camera of statief. Om de MKE 600 op een boompole of microfoonstatief te monteren, gebruik je de Rycote InVision INV-HG mkIII shockmount (apart verkrijgbaar), die ook de overdracht van trillingen tussen je boompole/statief en de microfoon zal belemmeren.

XLR naar 3,5 mm TRS adapterkabel voor camera's

De MKE 600 wordt geleverd met een korte spiraalvormige adapterkabel - XLR female naar 3,5mm TRS male - waarmee je de microfoon rechtstreeks kunt aansluiten op een mini-jack microfooningang van een camera.

Windscherm minimaliseert windgeruis

De MKE 600 heeft een foam windscherm om ongewenst windgeruis van briesjes, ventilatoren, kachels en airconditioners tot 25 dB te verminderen. Verbeterde demping van windgeruis is mogelijk met de toevoeging van een optioneel windscherm zoals de Rycote 15cm Super-Softie, die ook een hoge ongevoeligheid voor regen biedt.

Voor maximale vermindering van handling- en windruis in binnen- of buitenomgevingen kun je een complete windjammer, windscherm en ophangsysteem met schokbevestiging overwegen, zoals de Rycote Super-Blimp NTG of de grote Rycote Super-Shield Kit (beide afzonderlijk verkrijgbaar).

Specificaties
Merk Sennheiser
Type microfoon Shotgun
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Super-cardioid
Draadloos Nee
Aansluitingen XLR
Hoogte 20 mm
Breedte 20 mm
Diepte 256 mm
Gewicht 128 gram
Aantal audio uitgangen 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sennheiser MKE 600 + MKE 200 Promo of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice