Profoto Softlight Kit
Profoto Softlight Kit
817,00

Profoto Softlight Kit

817,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto Softlight Kit

Profoto Softlight Kit met soft reflector, honingraat, en 1/3 stop diffuser


ProFoto softlight reflector

De subtiele reflector die je licht wel bundelt, maar voorkomt dat het erg hard gaat worden. Deze studio reflector geeft je een mooie zachte lichtbundel, ideaal voor mode en portretfotografie in de studio, maar ook perfect toepasbaar voor architectuur, product of interieurfotografie. Kortom, voor elke situatie dat je mooi gebundeld licht wilt waar je zelf een goede controle over hebt! De reflector is trouwens geschikt voor alle ProFoto studio flitsers / flitskoppen, inclusief de speciale Tungsten Air en ProDaylight Air.


ProFoto 25 graden honingraat

Met de 25 graden honingraad reduceer je de spreiding van het licht uit de studio reflector tot een hoek van 25 graden. Deze smallere lichtbundel geeft je een nauwkeurigere, betere plaatsing van je studiolicht, zonder dat het daarbij harder wordt. Minder strooilicht + betere plaatsing = meer controle! Richt het licht exact op de plek waar jij het wilt hebben.


1/3 stop diffuser

Mocht je het licht nog wat te hard vinden uit je ProFoto reflector, dan kun je het met de diffuser nog iets zachter maken. Deze hoes trek je eenvoudig om de reflector heen en kun je desgewenst ook samen met de honingraat gebruiken.


Geschikt voor
Alle Profoto flitskoppen, inclusief ProTungsten Air en ProDaylight Air
Kenmerken
  • Ideaal voor mode- en portretfotografie
  • 25 Graden honingraat voor betere plaatsing van je licht
  • 1/3 Stop diffuser voor een nog zachtere belichting
  • Diameter reflector 52cm
  • Diepte reflector 19cm
  • Gewicht 1.25kg
Specificaties
Merk Profoto
Soort studio accessoire Beautydish
Flits Vatting Profoto
Kleur interieur Wit
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto Softlight Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice