Pocketwizard MultiMax Transceiver II
Pocketwizard MultiMax Transceiver II
269,00

Pocketwizard MultiMax Transceiver II

269,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 89,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,92 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pocketwizard MultiMax Transceiver II

Professionele afstandsbediening voor camera en flitser

De MultiMax Transceiver II van PocketWizard is de meest veelzijdige afstandsbediening voor flitsers en camera's die je kunt krijgen. Met 32 standaardkanalen en vier apart instelbare zones, en 20 ControlTL-kanalen met drie zones is de Multimax II de oplossing voor het werken op drukke locaties of met meerdere set-ups.

De MultiMax II beschikt over geavanceerde mogelijkheden zoals Infinite Intervalometer, SpeedCycler, Quad-Zone Triggering en Long Range Mode waardoor hij beantwoordt aan de wensen van de professionele fotograaf. Bij Infinite Intervalometer kun je oneindig time-lapse beelden maken van gebeurtenissen. De verbeterde SpeedCycler biedt de mogelijkheid om maximaal 16 camera's of 16 flitsers te ontsteken. Ideaal voor het werken met meerdere camera's of het ontsteken van de volgende flitser terwijl de net gebruikte weer op kan laden.

Quad-Zone Triggering

In de Quad-Zone Triggering modus kun je flitsers en/of camera's activeren of deactiveren in vier apart instelbare zones zonder je positie achter de camera te verlaten. De actie wordt bevestigd via een licht- en geluidsignaal. De Long Range Mode biedt de mogelijkheid om grotere afstanden te overbruggen, ideaal voor fotografen die werken in de vrije natuur en grote ruimtes zoals een conferentiecentrum of een sportstadion. Het is zelfs mogelijk om een een of meerdere Multimax II's als repeater te gebruiken om het bereik nog extra te vergroten.

Noise Sniffer

PocketWizard heeft de MultiMax II ook voorzien van een Noise Sniffer-modus waarbij je de hoeveelheid piek- en constante storing van elk beschikbaar zendkanaal kunt controleren. Hierdoor kun je een kanaal met de minste storing kiezen. Via de ingebouwde USB-poort kun je op elk moment zelf firmware updates aan de transceiever toevoegen, zodat hij altijd over de meeste actuele firmware beschikt.

Compatibiliteit

De MultiMax II werkt met alle PocketWizards die op dezelfde frequentie werken, inclusief de OEM-producten van Sekonic, Profoto, Bowens, Calumet, Dynalite, Lumedyne, Norman en Photogenic. Door de gebruikte 344MHz en 433MHz zendfrequenties heb je geen last van het almaar toenemende 2.4GHz verkeer van smartphones en tablets op drukke plaatsen. Zoals bekend is het gebruik van radiosignalen veel beter dan van infrarood. Infrarood licht heeft last van zonlicht en er moet altijd een directe zichtlijn tussen zender en ontvanger zijn.

Specificaties
Merk PocketWizard
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Kanalen 32
Groepen 4
Bereik (meter) 1000
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender/Ontvanger (Transceiver)
X-syncsnelheid (sec) 1000
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pocketwizard MultiMax Transceiver II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice