Peak Design Bino Kit
Peak Design Bino Kit
27,95

Peak Design Bino Kit

27,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peak Design Bino Kit

Peak Design Bino Kit - Verrekijker Clip voor Capture en Capture Pro


Draag je verrekijker super comfortabel op je lichaam, waar jij dat wilt; je hebt alleen nog een Peak Design Capture Clip nodig.


Weg met de irritante verrekijker draagriem!

Geen snijdende verrekijker draagriem in je nek en toch je handen vrij. Peak Design komt voor de zoveelste keer met een super handige en goed doordachte oplossing, dit keer voor je verrekijker. De Bino Kit is een soort van adapter die je enerzijds bevestigt aan de statiefaansluiting van je verrekijker, en aan de andere kant vast kunt klikken in een Peak Design Capture of Capture Pro.


Ultiem en veilig verrekijker draagcomfort

Bevestig je verrekijker bijvoorbeeld aan je broekriem of monteer hem aan een schouderband van je rugtas. Dankzij het super snelle koppel systeem heb je altijd je kijker snel bij de hand, handig als er bijvoorbeeld plotseling een vogel overvliegt die je wilt determineren.
Je hoeft niet bang te zijn dat je kostbare verrekijker losraakt; het professionele snelkoppeling systeem van Peak Design is uiterst sterk en betrouwbaar. Zo zit er op de Capure Pro een handige draaiknop: hiermee activeer je een soort van lock mechanisme zodat je verrekijker niet zomaar van je lichaam gegrist kan worden (handig tegen diefstal), of dat de Binohouder niet meteen loskomt als je de knop van de snelkoppeling aanraakt. Dat laatste is ideaal voor de echte outdoor natuurwaarnemer die van de paden af, bijvoorbeeld al tijgerend, zijn of haar doel probeert te benaderen.


Maak van je Peak Design Capture of Capture Pro een verrekijkerholster!

Specificaties
Merk Peak Design
Geschikt voor merk Universeel
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het draagt handig, zo heb ik geen tasje nodig”
Beoordeling door Lodder (geplaatst op 08-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het draagt handig, zo heb ik geen tasje nodig.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peak Design Bino Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice