OBSBOT Tiny 4K
OBSBOT Tiny 4K
259,00
259,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving OBSBOT Tiny 4K

De OBSBOT Tiny 4K is een compacte UHD-webcam die beschikt over softwarematige bediening op afstand van de pan-, tilt- en zoomfuncties en die handgebaren voor bediening en auto-tracking met behulp van ingebouwde onderwerpsherkenning toestaat. De camera wordt aangesloten op een hostcomputer en is compatibel met diverse online videoplatformen zoals Zoom, Microsoft Teams, Facebook, YouTube en meer. Het Tiny 4K model is een verbetering ten opzichte van de vorige Tiny door toevoeging van ondersteuning voor beeldopname tot 4K30, autofocus en verbeterde 4x zoom.De Tiny 4K kan tot 4K30 of 1080p60 video opnemen en wordt aangesloten op een computer via de USB Type-C naar Type-A kabel voor stroom- en gegevensoverdracht. Met zijn softwarebesturing kun je ±150° pannen en ±45° kantelen, beide met snelheden tot 120°/seconde. De lens kan een brede beeldhoek van 90° vastleggen, en is voorzien van autofocus, automatische belichting en automatische witbalans om ervoor te zorgen dat je beeld altijd goed belicht en scherp is. De dubbele omnidirectionele microfoons vangen je geluid vanuit alle hoeken op, en ze hebben ruisonderdrukking om het geluid helder en schoon te houden. De camera kan op je laptop, monitor of tafel worden bevestigd met de meegeleverde cameravoet, en er is ook een 1/4"-20 schroefdraad aan de onderkant van de camera voor bevestiging op een statief.

Belangrijkste kenmerken

AI-tracking met autoframing
OBSBOT Tiny 4K heeft een AI-tracking algoritme waardoor het een persoon kan volgen. Hoe of waar je ook beweegt, OBSBOT Tiny 4K zal je altijd soepel en nauwkeurig volgen.

Gebarenbesturing
Met OBSBOT Tiny 4K hebben gebruikers toegang tot een reeks functies, zoals het selecteren/annuleren van het volgdoel en in-/uitzoomen met natuurlijke eenvoudige gebaren, zonder op knoppen te hoeven drukken.

HDR, AI automatische belichting en slimme witbalans
De Tiny 4K ondersteunt HDR video en beschikt over automatische belichting en automatische witbalans, die er altijd op gericht zijn om het onderwerp er geweldig uit te laten zien, ongeacht de lichtomstandigheden.

Autofocus
Dankzij autofocus houdt de OBSBOT Tiny 4K je altijd scherp.

Pan/kantelfuncties
Pannen ±150° en kantelen ±45° met behulp van softwarebesturing; maximale besturingssnelheid tot 120°/seconde.

USB-host aansluiting
Wordt aangesloten op een Windows of macOS computer met een USB Type-C naar Type-A kabel voor gegevens en stroom.

4x digitale zoom
De camera kan op je onderwerp inzoomen met een 4x digitale zoom.

Audio-opname
Omnidirectionele microfoons vangen audio op en zijn voorzien van ruisonderdrukking voor heldere, duidelijke opnames.

Privacy
De camera kan handmatig volledig naar beneden worden gekanteld voor meer privacy.

Montage
De Tiny 4K kan op een laptop of tafel worden bevestigd met de meegeleverde magnetische houder of op een optioneel statief met de 1/4"-20 schroefdraad aan de onderkant.

Software
OBSBOT TinyCam software is gratis te downloaden voor toegang tot geavanceerde instellingen, controle en aanpassing van de rotatie van de gimbal, selecteren van doel of ontgrendelen van doel, in- of uitzoomen, of het instellen van vooraf ingestelde posities.

Toepassingen voor videostreaming
De Tiny kan worden gebruikt met diverse online platforms zoals Skype, Zoom, Meet, Teams, Facebook, YouTube en TikTok.

Specificaties
Merk Obsbot
Hoogte 89 mm
Breedte 58 mm
Diepte 58 mm
Gewicht 147 gram
Type camera Webcam
Type sensor 1/2.8"
Resolutie (megapixels) 8
Digitale zoom 4
Scherpstel opties Automatisch
Videofunctie Ja
Video resolutie 4K
Maximale framerate UHD/4K 30
Video compressie H.264
Audio opties Ingebouwde microfoon
Aansluitingen USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over OBSBOT Tiny 4K of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice